U pravu si, jeo sam malo, zato kazem osecam da mi taj rezim od 5 6 manjih obroka nije prijao (tj ja sam to radio pogresno 100%) pa sam vratio na 3 jaca obroka i te uzine od kikirikija i voca, banane i jabuke su tu pretezno sada (u pravu si, kesica na dan kikirikija otprilike mi ode ako ne i jace malo, sigurno je previse
Kada sam to uradio opet sam imao energije za sve. Unosio sam 500 kalorija manje a mozda i vise od toga, kako kaze onaj proracun da treba da bude deficit da bi se gubila kilaza ali sam vise poceo telo da slusam, sada sigurno unosim manje od optimuma i vezbam, ali ne toliko malo da bih otisao u neki deficit i bio slab (kao sa tih 500), osecam stvarno da imam energije za ovaj rezim i osecam se dobro, snazno. Samo sto to salo sa stomaka i sisa ne silazi jos
Evo rezim vezbi:
Ujutru ustajem, radim 400 sklekova, 20 serija po 20. Obicno doguram do 300 pa moram da varam i radim 10 po 10
Posle toga dorucak, ubrzo nakon toga uzina. Oko 4 krecem u setnju, u 5 i 15:20 zavrsavam sa setnjom i idem na sipke, radim tri serije propadanja po 20, obicno posle serije i po otkazem pa opet moram da radim 5 po 5
Kad dodjem kuci odradim trbusnjake, ne znam tacno koje su vezbe (normalni, sa obe strane, makazice i ono kad privlacis noge grudima i ispruzas ih, izvinjavam se zbog laickog objasnjenja). I to je to, svaki dan