Hvala na odgovoru ali..da napisao sam trembolon umesto trenbolon, ok greska u pisanju, preneseno mi je kako treba, znam da to nisu preparati, ali zar je bitno kako cu ih nazvati kada sam dao delimicno tacan naziv sta bi uzeo, nema smisla da idemo u sitna crevca oko ne toliko bitnih stvari, sustina je upravo ono sto sam pitao, kako se opet cu reci preparati manifestuju uzimajuci bez dizanja tegova, kakvi su rezultati, ok ne znas ne znas.
Narvno da uzimaju hemaru i bilderi i oni nazovimo ih drugima, ali svi ti drugi opet odlaze u teretanu ili ne ali ja ih ne poznajem pa sam zato ovde i pitao, no bilo kako bilo ako ima neko ko zna sustinu hvala, usput imam 34god i u teretani sam bio 10god i koristio sam svasta sada me samo zanima ono sta sam i pitao
nema smisla da idemo u sitna crevca oko ne toliko bitnih stvari
daleko oko toga da nije bitno,ali dobro
sustina je upravo ono sto sam pitao, kako se opet cu reci preparati manifestuju uzimajuci bez dizanja tegova, kakvi su rezultati, ok ne znas ne znas
pa da li znam ili ne nije sad bas tema,a i tesko je nekoga ubediti u suprotno od zelje da cuje ono sto mu prija usima.
Ali evo,pokusaj da ti "razlicis" da li nesto znam ili ne.
Uzimati anabolicke steroide ovisno od razlicitosti sporta treba znati i razumei a poinavljam posebno se EDUKOVATI.
Ovo nisu sitna crevca kako ti kaze,vec veoma bitne u krucijalne stvari.
Koristenje trenbolona ( tu bi trebalo da se edukuje oko podele istog na razlicisto i brzinu estera pa od hexabolana preko acetata do enhatta,ali ovo su verovatno sitna crveca) treba odluciti i o razlogu i nacinu uzimanja istog.
Trenbolon acetat se uglavnom koristi u sprotu koji se zove bodibilding,kao visoko androgen i anabolican lek,koji ima interesanta svojstva. Mocan aas. Daje sve sto jedan bb zeli. Suvocu, punocu, separacije, venoznost, pumpa.
Sto je najbolje od svega, mozes da jedes gomilu hidrata da skidas %bf. Naravno ne gomilu secera i dzanka. Ubrzava znatno metabolizam. Daje prostora od oko 1000-1500 kcal vise da se jede od standardnog unosa kcal. Ucestvuje u sagorevanju masti, a istovremeno u izgradnji misica. Bukvalno po dobrim efektima broj jedan aas. Dok se tren koristi mnogi sve dobre efekte i primecuju samo kad je unos uh dovoljan, jer u nekim slucajevima 400g uh je malo i misici nisu tvrdi. Uglavnom kolicina masti ne treba da bude mnogo visoka na trenu. Mnogo prot i hidrata rezultat zagarantovan. Ne treba ocekivati vrhunsku defku na gomili hidrata.
medjtm,story nije bas tako lep. Negativni efekti su snazni, ne kod svakoga ali kod vecine. Nesanica, kosmari, anksioznost, paranoje, pojacano znojenje itd. Smanjuje aerobne mogucnosti, tako da sportisti (mma borci, trkaci, plivaci) uglavnom ga izbegavaju ili ga uzimaju u malim kolicinama. Astmaticari trreba da vode posebnu opreznost!
Uglavnom, kao i svaki aas zakacen je na razne estre pa tako postoji enantat, acetat, suspenzija.
Enantat mnogo njih kudi, jer govore kako osete samo negativne strane. Otpusta se 10ak dana i aplicira se 2x ned. 200+ mg.
Acetat svaki drugi dan ili svaki dan. Nekome se negativni efekti smanjuju kada aplicira svaki dan. Individualna tvar. Otpusta se 2 dana. 150+mg. Duze od 6 ned ne bi trebalo ici.
Suspenziju ili trenbolon bez estra je jako tesko naci. Takodje postoji i oralni tren, koji, bar po studijama, razara jetru u i podize enzime u roku od 5 dana. Ako bi se uporedjivao sa drolom, 10-20x jaci.
Price o inhibiciji tiroide, uticaja negativnog na bubrege su prenaduvane, tako da te informacije treba izbegavati. Navodim ovo, jer mnogi po automatizmu kako uzmu tren tako uzmu i t3, a potrebe nema uopste za tim. Oporavak hpta pri duzem uzimanju je dosta tezak i dug.
Ovo je sve prica o tome kada se "pumpaju misici" i gde je potrebna sinteza onoga sto je uneseno kroz usta (hrana)
Uzimati neki od oblika trenbolona,a bez prisustva visoko androgene supstance kao sto je testostreon bi znacilo hormonalno samoubistvo ili ukoliko neko zeli da bude zaposlen u Dubaiu kao evnuh kod nekog bogatog sheika i da mu cuva cupike,a bez opasnosti da ce da ih "iscepa",idealno.
Prevedeno,strahovit hormonalni strees moze da izazove solo upotreba trenbolona
Narocito bi bilo intrestatno tj moze i cinicno da se shvati tvoj "oporavak" u 34 god nakon kure sa ovavkom vrstom "preparata",posto je sustina kod nas stariji
na zalost da,da hormplani respons je u silazznoj putanji od 33-pa gore,a da mu das jos iberaluf-licno ne vidim razloga,posto i kako mogu da shvatim niti si prof sproostita niti bilo sta slicno ,vec to radis rekretivno,Ali to je deo o kojem ti olducujes.
Upotreba GHRP u kombinaciji sa ovim,a u solo verziji,aposlutno nikakve veze
pogtovo sto ghpr 2,bez pmoci barem CJC without DAC je sviranje q..u..
Ne bih da ulazi ulazim u deo oko samog transprota peptida gde i svaka ngla promena tematrue ostetcuje molekul do te mere da je gotovo pa neupotrebljiv ,pa do mesanja sa koje kakvim sranjima koja se izmisljaju,a naranvno da je opste poznato )bar oniima koji zele da uce) da je pepitd razbijem i ukoliko nije rastovren u adekvatnom rastovru,neupotrebiljv nakon 4-6 dana
Tako da...
pa eto..ti sam preusudi da li nesto od toga sto bi tebi bilo potrrebno znam ili ne..