Pecenja u grlu reeetko imam i nisu pecenja od kiseline (koje skoro nikada nisam osetio u stvari, vracanje hrane da, ali ne kiseline), vec kao nadrazeno grlo.
Gastritis bi trebao da se vidi na gastroskopiji valjda, a nisu nista nasli na njoj (radio sam kod prijateljice doktorke, ne tek negde gde ih zanima da sto pre zavrse samo).
Mg 375mg sam probao da dodajem ujutru, ali nisam video razliku po pitanju spazama, a i jedem poprilicno orasastih dnevno (200gr u proseku).(i obicno treniram ujutru, ako treniram, tada mogu nekako da disem normalnije, vec posle i wheya nakon treninga kao da se vec vraca hrana ili pocinje spazam, sta god je - nema veze sa treningom, desava se posle prvog obroka i kada ne treniram)
Kada sam radio elektrolite (privatno), Kalcijum je uvek bio pri gornjoj granici, Kalijum ka donjoj, ostalo srednje.
Trenirao sam ozbiljnije, jeo sam i po nekoliko puta vise nego sada, i nisam imao takvih problema
(sada jedva pojedem 100gr belog i neku omanju salatu, i tako 3-4 obroka dnevno, ranije ogromne salate i 150-250gr belog po obroku). Ovo sadasnje je i po pitanju minimalnih proteina dnevno bas minimum, da nemam wheya bio bi ispod
Posto je to uzjedno mnogo manje povrca, i mene tera ka disbalansu ili manjku nekog elektrolita
Zasto Ca+Mg+Zn, BTW?