Evo da se raspišem i objasnim svoju situaciju.Dolazim inače s Pelješca a preko tjedna stojim u Dubrovniku jer idem u srednju školu.Stojim u muškom đačkom domu u Dubrovniku.E sad ovako ja nemogu sam sebi ništa spremati,kuhati i priprmati hranu jer mogu jesti samo ono što se spremi.Također ne brojim kalorije jer kao srednjoškolac nemam toliko novaca a i nemam gdje hranu pripremati.Nikad nisam volio izgovore koje ljudi uvijek traže i govore,i iskreno stvarno bih volio da mogu brojiti kalorije i dapače nije mi teško zanjimljivo mi je ali jednostavno neznam koliko količinski iznosi npr ručak u domu i koju točno stvar jedem.Opet ponavljam krpam se kako mogu s obzirom na tjedni džeparac i čupam maksimalno.Evo da napišem kako jedem u domu,tjedni džeparac mi je 150 kn za 5 dana u Dubrovniku.
Što se tiče doma,za ručak uvijek bude kombinacija P+UH a večere nikako ne jedem zato što uvijek budu UH u biti večere su jako jako loše ali to me ne spriječava da guram svoj put.
Znači od 150kn:
Potrošim 50 kn na marendu u školi koja bude uvijek:
5 feta pureće šunke
jogurt
banana
Potrošim 50 kn na međuobrok:
isto kao i marenda
I još mi ostane 50 kn da potrošim na konzerve tune koje kupim tako da potrošim džeparac na hranu jebiga volio bih da imam vise novaca pa da mogu kupiti jos voća,proteina i drugih stvari ali tako je kako je
Što se tiče treninga radim split:
Ponedjeljak:Leđa+biceps
Utorak:Prsa+triceps
Srijeda:Noge
Četvrtak:Ramena+trbuh
Svaki trening odradim 5 min brzog trčanja kao zagrijavanja i onda se 5 min zagrijem cijelo tijelo i pođem odradit trening utezima te nakon toga bih ubacio 15-20 min brzog trčanja ali naravno volio bih čuti vaše savjete i mišljenja kako o prehrani tako i o treningu da se poboljšam a prvenstveno da naučim dosta stvari koje nisam znao.
Malo sam se raspisao,ako sam nešto zaboravio slobodno napišite pa napišem i radujem se vašim savjetima i odgovorima i hvala za pohvale,a ja nastavljam da čupam i guram još jače
PS.Milsim da imam genetiku(tako ja mislim za sebe
) ali eto bili živi pa vidjeli što se krije ispod haube kad maknemo masno tkivo