Evo ljudi htio sam napisati ovo da me ispravite ako gdje griješim i da vidim jeli to kako treba i biti.
Što se tiče ishrane ishranu baziram na proteinima i zdravim mastima.Pošto su financije uvijek problem iskorištavam sve najbolje što mogu.Pošto nemam bagu doma za izvagati hranu a opcenito i novci su manji problem onda gledam da se hranim zdravo a kad budem na faksu onda cu imati novaca pa cu pocet i brojat kalorije i opcenito se hraniti preciznije i točnije ali do tada da napisem kako je sada pa da vidim jeli to ok.
Znači za doručak pojedem 3 cijela jaja i zobene s mlijekom.Za ručak uvijek gledam da bude salata + meso ili ako nema mesa onda napravim sebi jaja i salatu prije treninga gledam opet pojesti proteine i neko povrce iza treninga popijem mjericu wheya te navecer pojedem opet proteine + salata ili neko povrce.Znam da bih trebao vise hrane unositi ali jednostavno nemaju moji trenutno novaca za tu kolicinu pa onda radim najbolje kako mogu i kombiniram.UH unesem ujutro i ne unasam ih vise u toku dana,nekako mi tako odgovara pa sad ako nije ok slobodno napisite a što se tiče treninga kombiniram sve bodyweight vježbe,kardio i sad pravim utege pa cu onda moci to jos kvalitetnije odraditi.
Vagao sam se nakon 6 dana imao sam 108 kg što je vjerovatno ispočetka voda pa ja se nadam da ce to ici dobro.
Slobodno recite vase misljenje i savjete.