Tačno tako,danas u shopu su mi samo objasnili proces mikronizacije i da je brend marka ne bitna jer prah je prah.A što se tiče uputstva za upotrebu,to sam pročitao na forumu,pa sam zato postavio pitanje da li je bolje 5g pre i posle treninga.Hvala na savetima.
Danas u 21 st sve i edan brend koristi hplc ili pure micrnized kreatinsku matricu.
Moras da shvatis i upamtis da BREND nije PROIZVODJAC sirovine,a na brendu je da li hoce ili nece da koristi nesto sto je uradjeno po najvecim stanadrdima.Naravno,da niko nije lud da mu novac prolazi kraj ociju,zbog krupnoce granulata,osim sto ne kapiram iz kog razloga je univeral i dalje ostao kod tog krupnog granulata (nije mircnozied)sa,a sa druge strane nekako i rauzmem posto jekreatin pre 15 -20 god bio VRH inudrtstrije suplementa i na njemu su mnogi zaradili trilione,a sada se sveo na 7-8 eu po kg i to kao sto rekoh pure hplc micrnozied and pufferizoed tehnology.
O tome kao i o mnogo cemu jos,pisao sam mnogo puta,a i svako ko trazi da mu dodatno pojasnim bilo kakve cinjenice o bilo kom suplementu,to smatram moju duznost.Nije problem da se proda,ali treba ljudima objasniti pa a oni sami donesu odluku da li im tako neki preparat U OPSTE TREBA ili ne itd itd itd
nadam se da sam uspeo objasniti