Pozdrav svima!
Forum je sjajan, zaista ima dosta korisnih informacija da se nadje.
Pre svega, da kazem par reci o sebi.
Imam 34 god, u teretanu sam prvi put poceo da idem sa 16 godina. Aktivnog staza i vezbanja imam oko 7-8 godina. Veliku pauzu sam napravio za vreme studiranja, ali nekako sam i tada bio aktivan, mada nisam redovno isao u teretanu, pa taj period ne racunam kao aktivno vezbanje. Prosao sam mnogo teretana po Srbiji, upoznao dosta ljudi...
Volim sve fizicke sportove, tako da pored teretane idem na trcanje, bavim se plivanjem, kada imam uslove idem i na veslanje...U moje vreme nije bilo interneta pa sam u cilju edukacije nabavljao VHS kasete i citao Flex, (uglovnom na engleskom pa je bilo muke oko prevoda), Karate bilder i slicne casopsie. O treningu znam podosta, mada uvek volim da cujem i misljenje drugih vezbaca, primim kritiku, sugestiju...Kao klinac sam bio izuzetno mrsav, sve do 15-te godine kada sam i poceo da se ozbiljnije bavim sportom. Jako tesko nabacujem kilograme, posto imam izrazen brz metabolizam, ali masu koju nabacim je cista misicna. Najbolju formu imao sam sa 24 god, 189cm i 95 kg misicne mase. Najbolja misicna partija su mi ruke, po tome me i mnogi znaju, mislim da je to do genetike posto se ne trudim mnogo oko njih.
Moja trenutna forma, visok sam 190cm, tezak 90kg
Obim ruke 44 cm, grudi 113 cm, struk 86 cm.
Nikada nisam imao izrazene trbusnjake, sta god radio za njih. Uglavnom radim 3 vezbe po 4 serije na kraju svakog treninga i tako sam radio godinama, ali opet nista. Preparate trenutno ne pijem, (hemiju nisam probao nikad), pre deset godina sam pio gainer-e i creatin a prosle godine samo creatin. Dakle, enigma koju nikada nisam uspeo da resim su trbusnjaci. Jos jedna stvar, da li vezbom mogu da promenim oblik grudi, posto smatram da su malo uzane u donjem delu (treba da budu sire za moju visinu). Dakle, masa je ok, ali sirina (oblik) nije dovoljna. Da li to moze da se promeni vezbanjem ili je u pitanju majka genetika?
Za pocetak postavicu par slika od ovog leta.