Novembar 01, 2024, 02:22:21 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Moj trening  (Pročitano 97096 puta)

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Super-heavyweight Member
  • Hammers and nails
Odg: Moj trening
« Odgovor #60 poslato: Januar 18, 2016, 06:03:11 posle podne »
Kad je rekao nabaci malo sala neces umreti,mislio je u toku rada na misicnoj masi ako nabacis malo sala pored misica nije bed toliki,i kad udaris defku skinuces salo a napredak u misicnoj masi ce ostati... No nebitno.. :)

Van mreže Marko95

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #61 poslato: Januar 18, 2016, 10:05:46 posle podne »
@oldschool - problem kod tebe nije taj sto nisi Srbin i ne znas srpski jezik bas najbolje, problem je sto gledas sve crno-belo i kad procitas nesto, ako nije onako kako si ti zacrtao u svojoj glavi, ti to odbacujes i u stanju si da se izgleda svadjas, da bi isterao svoje.

Uglavnom, koliko sam zapazio, ovde retko ko ce ti promeniti misljenje. Pedja ti je objasnio sve, zasto, kako, gde,a ti se vrati na pocetak teme procitaj jos jednom sve post-ove i razmisli jos jednom. I da, na tvom mestu ja ne bih protivrecio takvom coveku, koji barata ogromnim znanjem, a deli ga bukvalno dzabe.

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #62 poslato: Januar 18, 2016, 11:03:44 posle podne »
@oldschool - problem kod tebe nije taj sto nisi Srbin i ne znas srpski jezik bas najbolje, problem je sto gledas sve crno-belo i kad procitas nesto, ako nije onako kako si ti zacrtao u svojoj glavi, ti to odbacujes i u stanju si da se izgleda svadjas, da bi isterao svoje.

Uglavnom, koliko sam zapazio, ovde retko ko ce ti promeniti misljenje. Pedja ti je objasnio sve, zasto, kako, gde,a ti se vrati na pocetak teme procitaj jos jednom sve post-ove i razmisli jos jednom. I da, na tvom mestu ja ne bih protivrecio takvom coveku, koji barata ogromnim znanjem, a deli ga bukvalno dzabe.

Eto opet si me pogreshno shvatio.

Nisam protivrecio Pedji, vec neke druge komentare koje su vezane bile za "Salo". Kao sto rekoh pre, ishrana cu slediti od Pedji kako je rekao, pa da vidim a trening bice gori od sada, u smisao  da cu vezbati jace nego dosad...

Procitao sve i kapiram to o vezi ishrane, samo sam se dvoumio oko UH, mada i dalje se dvoumim al neka bice kako je Pedja postavio u postu pa pratecu napredak. I ne svadjam se, nego vecina su bila komentare kao "mrsav sam, i tako".

Procitao neke teme iz Nutrition pa mi je sada jasno. :D Nije isto 1000 kalorije kvalitetne ishrane  i 1000 kalorije nekvalitetne :D...

U planu sam uzeti i Aminokiseline, najbolje BCAA :D s ogledom kako treniram sad, u 1 postu ocigledno da ce mi trebati i to :D

Van mreže Sasa 90

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #63 poslato: Januar 18, 2016, 11:40:44 posle podne »
Pozdrav, zašto si se toliko zalepio za to salo. Ajd najjednostavnije da probam da ti objasnim, da bi dobijao misicnu masu moras biti u kalorijskom suficitu u odnosu na tvoj TDEE a kao "nus-produkt" tog suficita moras vise ili manje dobiti sala, koliko ćeš ga dobiti zavisi koliko si prilagodio ishranu svojim potrebama u smislu makro nutrijenata i kolko si junk-o.
Iz tog razloga kada god se spominje izgradnja mišićne mase se vrte ta dva perioda mase i definicije. Mase kada ih gradiš i nažalost pored njih dobijaš i salo i definicije kada skidaš salo i pokušavaš da u što većoj meri očuvaš mišićnu masu stečenu u periodu mase.
Nadam se da razumeš šta hoću da ti kažem, tako da PO MENI sada uzmi i radi masu a onda neki april maj pređi na definiciju i "sredi" se za leto.....

A sada restart  :D

Reši šta ćeš, okači ponovo ovde trening i ishranu pa će ti već neko to prokomentarisati, jer ovako nema pojente ova tema čini mi se da je već na 5-oj strani a ti još nemaš svoj plan(ishana, trening i supl.) jasno definisan ali zato neki agrument zašto ne nešto imaš za sve...

Van mreže Ragnar Lothbrok

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #64 poslato: Januar 24, 2016, 11:50:53 pre podne »
Ljudi ti lepo objasnjavaju, i svi su oni u pravu. Ako se hranis zdravo, ako budes 700-800 kcal u plusu i ako treniras jako dobices dosta misicne mase. Ako neces da poslusas nase savete onda nastavi po svom i ostani mrsav.

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #65 poslato: Februar 15, 2016, 05:57:28 posle podne »
Polako se vracam :D Kilaza raste, a sto je bolje bolja forma :D

Slike ruke cu postovati u sledeci post.

Van mreže Цветко

• Cruiserweight Member
« Odgovor #66 poslato: Februar 15, 2016, 06:39:32 posle podne »
jedi, jedi, jedi i jedi!!!

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #67 poslato: Februar 15, 2016, 06:44:03 posle podne »
jedi, jedi, jedi i jedi!!!
Jedem druze, ozb jedem :D

Evo ruke . Cilj mi je do 80 kg. Bas da vidim kako bi izgledali tad misici na rukama i trbusnjaci. Ako nisam zadovoljan :D lako je to xD

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #68 poslato: Februar 15, 2016, 06:45:10 posle podne »
To koliko se ti opterecujes rukama i absima prelazi u bolest.. :)

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #69 poslato: Februar 15, 2016, 06:47:54 posle podne »

Ne ne opterecujem se.  Ali dajem sve od sebe kada radim vezbe za trbusnjaci i kada su u pitanju ruke.
A sta je tu lose da ih radis hard i ruke i trbusnjaci?  Nema nista. Samo im obracam vise paznju od druge misicne grupe.

« Poslednja izmena: Februar 15, 2016, 06:51:00 posle podne oldschool »

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #70 poslato: Februar 15, 2016, 06:52:09 posle podne »

Ne ne opterecujem se.  Ali dajem sve od sebe kada radim vezbe za trbusnjaci i kada su u pitanju ruke.
A sta je tu lose da ih radis hard i ruke i trbusnjaci?  Nema nista. Samo im obracam vise paznju od druge misicne grupe.

Ma nista druze,samo kazem da nije sve u rukama i trbusnjacima,naravno ne treba ih zapustiti,ali postoje i drugi misici u telu.. :)

U svakom slucaju tvoje telo,tvoj posao,meni ni iz dzepa ni u dzep,samo onako objektivna zapazanja nista vise.. :)

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #71 poslato: Februar 15, 2016, 06:57:08 posle podne »

Ma nista druze,samo kazem da nije sve u rukama i trbusnjacima,naravno ne treba ih zapustiti,ali postoje i drugi misici u telu.. :)

U svakom slucaju tvoje telo,tvoj posao,meni ni iz dzepa ni u dzep,samo onako objektivna zapazanja nista vise.. :)

Tacno druze, :D ali kada je u pitanju motivaciju mene najvise motivise Zan klod, posto je imao dobru masu, takodje i definiciju, za kog mislim da je i naturalac bio :D.. Neverovatno da covek i u starim godinama ima dobre izdefinirane ruke :D

Trbusnjaci takodje vezbam hard, jer daje drugi oblik tela, najvise obracam paznju na stranicne A to za drugi misici i to znam, i trudim se da ih i njih treniram samo noge malo manje ih treniram. 1x nedeljno sa 100-110 kg 2-3 serije hard.

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #72 poslato: Februar 15, 2016, 07:32:42 posle podne »
Ti imas neke ciljeve i rezone koji su meni u najmanju ruku NESHVATLJIVI i ne vidim sebe kao podobnog da pisem bilo sta vise na konto tebe...

Tako da svako dobro,nadam se da ces postici sta si zamislio,sta god to bilo.. :)

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #73 poslato: Februar 15, 2016, 08:59:59 posle podne »
Ti imas neke ciljeve i rezone koji su meni u najmanju ruku NESHVATLJIVI i ne vidim sebe kao podobnog da pisem bilo sta vise na konto tebe...

Tako da svako dobro,nadam se da ces postici sta si zamislio,sta god to bilo.. :)
Ipak hvala,  dobro sad svako ima svoje misljenje i svako ima razliciti cilj u ovom sportu. Inace praticu napredak, videcu dalje sta da se menja.

Van mreže oldschool

• Lightweight Member
« Odgovor #74 poslato: April 07, 2016, 01:42:10 posle podne »
Evo nova :D