Pa generalno ljudi ne bi trebalo ni da pricaju o tome,ili da pricaju kako treba.
Postoji abnormalna razlika kod korsnika aas i responda na iste,sto mogu da potvrdim defitivno iz prakse
Znam ljude koji su uzimalu uzimali nedljeno samo testa po 2000-3000 mg a nisu licli ni na sta,a znam i one koji su zaista pravili fanstaticne rezulatate na 750-1000>naravno,uz to je koristena deka,danabol (ili nekada bionabl) itd itd tid.
Generlano je problem kod ovih stvari i ljudi koji citaju,koriste a nemaju rezultate.
Ja se secam jednom prilikom,kada me je drugar pitao da mu napisem sta i kako i pre nego sto je zavrsio mi je rekao: odmah mi napisi kako treba i nemoj da ja mnozim sa 2!!
Ne vidim razloga zasto ne verovati dorijanu (stomak mu nije od hemije vec od necega drugog),kao i Lee-u.
Off je nekada bio obavezan i smatrao se sastavnim delom.
Onda je krenu "tzv" bridge sto je bio uvod u 24/7 online statusa.
Danas
znam momke koji zaista,ali zaista ne lice ni na sta,a na hemiji su konstatno vec 2+-3 god....
Zaista kazem u tom slucaju,da nema razloga ne verovati u ovo sto pricaju,ali isto rauzmem i one koji ne veruju i smatraju da koriste ili su koristili vece doze.
Nikada niko sebe sigurno nije snimao,tako da..
Ono sto mogu da kazem iz licnog iskustva,borevaci i imajuci razna putesestvija id 2007 pa na ovamo,kao i saradjujuci sa velikim imenima ovog sporta je isto sto i o cemu doiran prica.
E sad..postoje neke stvari koje on nije pricao,sa koje su verovatno vaznije od ovoga o cemu govori