ja iz rucka pokusam izvuc ono najbolje
![Smeško :)](http://www.realx3mforum.com/smf/Smileys/default/smiley.gif)
npr kad je pohano obavezno skinem prezlu, ako na mesu ima vidljive masti to skinem itd.
taj rucak pojedem cisto onako iz postivanja (da se mater ne muci bezveze) , kolicinu kao moj brat od 10 god
i nisam znao tu informaciju da razlicite vrste obrade imaju tako velik utjecaj na meso (inace u gulas mater stavlja teleci but (skine one lojeve,kozu i ostalo ako ista ima jer se to njoj gadi (ako si na to mislio u primjeru gulasa)
imas li ti mozda jos neki primjer sta bi ubacio namjesto tog rucka ili nadopunu njemu, ili mislis da cak nije ni potreban jer u ovim obrocima po meni grubom proracunu ima ja mislim 2gr/kg, a sto se tice cikliranja uh to moram malo prouciti, neznam kolko bi kojim danom. da li bi mozda bilo danima dok imam trening veci unos uh, a ova dva dana odmora povecat unos masti na
to za dorucak mogu pokusat neke izmjene, a sto se tice wheya nabavljam ga po 300kn/5kg(nezz kako je kod vas u srbiji, ali vamo je to dosta povoljno,barem meni) pa mogu pit i dorucak, za skolu sam vidio na netu da ima dosta onih recepata za proteinske plocice sa zobenim pahuljicama (P + spori UH) da li bi to moglo proci (nema nikakvi sranja u njima)
sto se tice treninga radim ovako: 1. prsa-tric, 2.noge, 3. odmor(napravim malo list nekih 3-4 serije) 4. ramena-bic, 5. leđa 6. odmor (isto 3-4 serije list), 7. prsa tric, 8. rame-bic, 9.leđa, 10. odmor (list)
prsa: ravni, kosi, propadanja + neka izolacija
noge: cucanj, mrtva (ravne noge), iskorak, 2 superseta fleksija i extenzija, i na kraj treninga koliko mogu bw cucnjeva na svakoj nozi pojedinacno
ramena: military ili sjedeci potisak (jedan trening jedno jedan trening drugo), odrucenje predrucenje, zadnje rame nez kako se zove vjezba(mi je zovemo obrnuti fly) + za kraj stavim 35kg na masini pa napumpam koliko mogu
biceps: pregib sa ravnom ili EZ (mjenjam), ali cesce ravna, koncentracijski pregib (ili kak se vec zove, ugl lakat na koljeno i dizi) + chin ups koliko mogu jedna serija
triceps: oni potisak sa cela (EZ sipka), konop + uski sklekovi jedna serija max
leđa: mrtva(radim ih jednom tjedno) lat prednji, veslanje sa t sipkom ili lat na donjem koloturu (mjenjam), zgibovi(siroki) 4 serije max (bw) i ako taj dan ne radim mrtva radim malo hyperextenziju
pozz i hvala na odgovorima