A vidim da si na početku teme pitao za mršavljenje tj. gubljenje sala, najgrublje prvo radi rotacije dok rade kada nema napredka predji na low carb pa na keto ovo je šema po kojoj mnogi rade i imaju rezultata i batali te "dijete iz časopisa", takodje treba da treniraš (cardio niskog intenziteta ili/i HIIT+trening sa opterećenjem), za sagorevać si već dobio preporuku tako da samo napred
Ta metoda ima smisla,probacu. Zanima me jos sta da radim sa proteinima (the nutrition whey) koji naravno sadrzi zasladjivac u danima niskog unosa ugljenih hidrata ? I sta tada smem da jedem, pretpostavljam samo povrce bez hleba i ostale stvari niskog glikemijskog indeksa?
HIIT sam radio nevolja je sto jedina vezba koja mi dogovara je ona gde se spustim na zemlju udarim sklek pa se nakon toga podignem na noge podignem ruke i podignem se naravno na prste. Npr 20 sec toga pa 20 sec odmora pa vezba manjeg intenziteta npr brzo podizanje jedne pa druge noge iz stajaceg polozaja maksimalnom brzinom. I tako 15 min. Takodje nisam siguran o tome da li je bezbedno za srce, pretpostavljam da jeste ako u pocetku pocnem sa npr 20 sec - 40 sec ili sl pa postepeno skracujem period odmora.
Imaš puno tema o rotaciji pa pogledaj i napravi svoj jelovnik i okaci ga ovde
Preporuka je da prvo kreneš rotaciju bez 0 UH, kasnije ubaciš 1 dan sa 0 UH, pa kasnije 2 dana sa 0 UH
Evo ti primer rotacije ako neradiš neki težak fizički posao:
50, 100, 150, 50, 100, 150, 200
kasnije zameniš te dane sa 50 na 0 UH
Danima kada ti je visok nivo uh ne treniraš....
Ako nemaš srčanih problema ne moze ti trening bilo kakav biti štetan za srce....