Pozdrav drugari.
Da ne duzim, jer sam jako uplasen.
poceo sam kuru pre 5 nedelja koja se sasstoji od dbol 30mg ed, test e 500mg nedeljno i boldenone undecylenate 500mg nedeljno.
Pre nedelju dana sam iskusio blaggu sensitivnost u levoj bradavici, ostljivija na dodir i cesto se stvrdne, samo u levoj bradavici. Od tada nemam nikakve simptome, mozda i dalje tu senzitivnost, ali nista drugo. Danas mi se vidno razlikuje leva bradavica od desne, i mogu napipati bezbolno vlaknasto tkivo sa nekim kvrgama velicine pasulj zrna. Naime, oduvek sam imao izrazenije bradavice koje nikad nisu bile upaljene ili bilo sta, nemaju kvrga i to, ali se tu nakuplja voda i masne naslage, dok sam bio na dijeti i znatno smanjio bf, postale su ravne.
evo i slika
Tkivo koje napipavam ne boli, niti te kvrgice. Kada podignem ruku kao na slici, i stavim kaziprst i srednji prst na bradavicu i cirkularnim pokretom masiram, onda ne osecam nikakve kvrge ili tkivo.
Da li da pocinjem sa nolvadexom ili arimidexom, koje doze i u slucaju da je gyno, hoce li atrofirati vremenom? neki mi govore da je normalno da se reaguje tako na prvu kuru, da ce posle pct-a spasti, ali mene je strah i konstantno razmisljam o tome. bio bih zahvalan na pomoci.