E ovako, ne znam odakle da pocnem. Citao sam dosta forum, napisacu kako sam se hranio do sada i kako bih se hranio od sada, naravno uz vase sugestije. Visina 181cm, tezina 85kg, godina: 20. Da naglasim, da sam u zadnih 15 dana saznao da sam endomorf, jer do tada to nisam ni gledao toliko, a ishranu sam principirao prema ovom forumu. Da napomenem, u 11h mi je trening - tegovi + kardio (30min niskog intenziteta ili 15min visokog ili HIIT). Uvece (18h) trening - kick box.
Stara ishrana:
1. obrok (08:30h): 6 jaja(4:2) ili 3dcl mleka + whey + 100g ovsenih
11h trening
whey posle treninga
2. obrok: 200g mesa (belo, teletina, junetina) + 100gr pirinca + kasika maslinovog
3. isto kao i 2gi
trening
4. obrok: 200g mesa + salata
5. ella sir + bademi, orasi
To je bio jedan period, kada sam dobio lepo na kilazi, sve je teklo svojim tokom, onda sam odlucio da krenem sa definicijom, nisam hteo vise na gore( tadasnja kilaza 92kg). Postepeno sam smanjivao UH, dok nisam dosao do ovoga(2 ned postepeno)
2ga stara ishrana: Dijeta bez UH ili sa min unosom
1 obrok: 5 jaja
trening
2 obrok: 200g mesa + spanac, brokoli, prokelj + masl. ulje
3 obrok: isto
trening
4 obrok: isto
Uzimao sam kao izvor masti ugl. badem, kikiriki, masl ulje, laneno seme.
Tezina pala na 87kg, sve stima, bar ja tako mislim. Nakon procitanog teksta od strane Pedje, dosao sam u dilemu, pa sam odlucio da se posavetujem sa iskusnijima od mene.
tekst:
http://wwwogistra-nutrition-shop.blogspot.rs/2013/06/masa-za-endomorfe.html?m=1Da li bih ja mogao da nastavim sa ovakvom ishranom bez UH, i da li bi to imalo neke posledice na duze staze? Posto je meni sada ok, imam manje snage, al' sta, tu je. Cilj je da srezem to malo sto se nakupilo na stomaku, i malo na bokovima.
Trening: Teretana: pon grudi, uto ledja, sre pauza, cetv ramena, pet noge, sub ruke, ned pauza; kick box isti raspored. Kardio odozgo se odnosi na ovu sada ishranu.