hahhahaha..cek..cek ..cek.....ti si sada kao u masi??...lako dobijas na maisicnoj masi???
@8848
pa sta je sa tobom.??
ti si covece mrsav....opusti se i jedi normlanu hranu..
kada budes imao uslove za malo zobiljniji rad onda razmisljaj o prici koja ti je sada u glavi....
boze me sacuvaj i majko bozija..
covek se bavi alpinizmom i razmislja o tome koje je telesne gradje i onda se razbija ond razno raznih dijeta...
a sam sebi je dao odgovr..
stari moj..ti da si endo...s obizrom kako se hranis..bio bi debeo kao prase...
ali s obrizorm da kako sam ti rekao.."mozes kamen da provaris"....zato i izlgedas tako...MRSAV SI COVECE.....
ne mogu da verujem ovo jbt...
:lol: :lol: :lol:
Kamo srece da je tako.
One slike su iz perioda kad sam bio najizdefinisaniji.
Kad bi video moje slike od pre 6 godina, znao bi o cemu pricam. I ako sam trenirao imao sam oko 95kg na 170cm, bf ko zna kolko. Sve dok nisam poceo da pazim na ishranu izgledao sam kao svinja.
Ja sam ti tipican primer endomorfa. Siroki zlogobovi (mnogi se cude sirini mojih lakata i kolena), siroki bokovi, o lakoci gojenja da ne pricam...
Izvinjavam se mrkiju na OT-u, necu vise.
...
AMAN COVECE POBOGU....
KAO 1..TI SI ALPINISTA I NIJE MI JASNA TVOJA OPSEDNUTOST SA TLESNIM TIPOM..
POD 2...PRE 6 GODINA....
PA POBOGU KOLIKO TI IMAS SADA GODINA ONDA???
JEL SI MOZDA RAZ\MILJSAO DA TI JE TELO TADA U PUBERTETU I DA HORMIONI DIVLJAJU ITD..ITD..ITD..
ALI NEEEEEEE..TI SI ZAKLJUCIO DA SI NEKI TELESNI TIP GRADJE..
A SADA CU JA DA TI AKZESM I ZASTO..
ZATO JEL SI OPTERECEN SA SVOJIM IZLGEDOM..
COVECE...AKO JE IKO ENDOM ONDA SAM TO JA...A NEMAM SIROKE ZGLOBOVE I SORKOE KUKOVE..ILI IMA,???
JA DA SE HRANIM PO TVOPM..."DA PAZIM" I DA SE NAZDIREM MASTIMA I UH BIO BIH KAO BAD SPENSER..
ZATO NEMOJ DA LUPERDAS OVDE COVECE VISE.
STALNO SI NEGTIVAN,TERAS PO SVOM I NE DAS DA TI SE OBAJSNI..
COVECE...TI SI JOS KLINAC KOJI NA SEBI NIJE PROBAO NISTA...
SVE STO SI PROBAO JE TO DA KAO PAZIS NA ISHRANU POD ZNACIMA NAVODA TJ ANSAO SI NA NETU ONO STO TI MILSI DA TEBI ODGOVARA..
JA TI OPET KAZEM....SMESAN SI..
TREBA DA SE OPUSTIS I DA UZIVAS U ZIVOTU JER SI MLAD I NE BAVIS SE OZBILJNO SA NI JEDNIM SPORTOM GDE JE POTREBNA OPTERCENESTO SA IHSRANOM I TELESNIM TIPOM..
TI SI COVECE ALPINISTA JEBOTE...
KAKVE VEZE IMA TVOJA PRICA U CELOPM OVOM KONTEKSTU....
NII TI MRKOM NI MALO POKVARIO TEMU..
CAK STO VISE..
TI SI PRIMER ONOGA STO ON NE TREBA DA RADI NI U LUDILU!!!!!
NEGO DA UCI I DA ZAKLJUCKE DONOSI RADECI NA SEBI I NADOGRADJUJUCI SEBE SA ZANJEJM..
A NE DA SE UHVATI SKO PIJAN PLOTA NEKE GLUPE TEROIJE ZA KOJU TI MISLIS DA JE DOBRA I KOJA TVOM UHU GODI I DA ONDA UDARAS P TOME DO IZNEMOGLSIT..
OPET TI AKZEM..
U JEDNOJ OD PRETHOIDN TEMA GDE SI ISTO OVAKO TVRDIO NEBULOZE..JA SAM TE RAZUVERIO U SUPROTONO..
DA BI TI NA KRAJU REKAO DA TI UNOSIS 500 GR BELNCEVINA JEDNOM MESECNO..ITD..ITD..ITD.
COVECE..TI NEMAS POJMA O CEMU JA PRICAM...
JA CU TI DATI PRIMER NE MNE..NEGO NJIH 50-ORO LJUDI KOJI SU EDNO..I KOJI SE RAZUMJEU I NUTRICIONIZAM...
KADA IM POKAZEM OVO STO S TI ANPISAO..IMA DA CRKNU OD SMEHA.....