Bukas, znam koje su vrline , kapiram i u potpunosti uvek podrzavam razmisljanje out of the box , ali evo iskren cu biti posto ne zelim da se neko opece i posle mu ovaj forum bude kriv za to ! Ja ne mislim da zasicene masti ne mogu da se koriste u arsenalu ( prvi put sam to cuo kod Marijusa Pudzanovskog) za koga svi jako dobro znamo kako izgleda iako je pl-er ! Drugim recima tvoje telo koje ima tako nizak bf i toliku kolicinu misicne mase , plus trening koji ti koncipiras , koji zahteva veliku kolicinu energije da se trosi , ce izmetabolisati ne samo kajmak , nego i mnogo vise od toga... Mislim da ti ne gresis i da jako dobro znas sta radis , sto si dokazao na svom primeru i primeru drugih ALI , takodje mislim da ukoliko ne objasnis oko ovakvih stvari detaljno kako sta koliko zasto itd ( onaj tekst koji cekamo) , da ce dosta ljudi krivo shvatiti poentu i da nece napraviti rezultat. Druga stvar , za ljude koji su rekreativci i i imaju spor metabolizam i tek krecu u ovu pricu , mislim da im je ideja za zasicenim mastima melem za oci ( razumes sta hocu da kazem) - tu onda nema rezultata... pa covece ovde na forumu ljudi vide polemiku oko dextroze da li jedna ili dve kasike , pogledaj kolika je tema samo o kreatinu... razumes sve da ne pricam dalje... inace znas da cenim i tvoj rad i uspeh , cuje se za tebe i zadovoljne klijente !