Novembar 01, 2024, 09:32:18 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Focus T25  (Pročitano 5511 puta)

Van mreže ego_sum

• Član
  • *
Focus T25
« poslato: Jul 28, 2015, 09:51:20 posle podne »
Verovatno ste čuli za Focus T25 treninge. Vaše mišljenje o Focusu ?

Van mreže theanimal

• Minimumweight Member
  • **
Odg: Focus T25
« Odgovor #1 poslato: Jul 29, 2015, 08:16:30 pre podne »
Ja sam ga radio veruj mi nije vredno tvog vremena,nadji neki bolji program :D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #2 poslato: Jul 29, 2015, 09:06:20 pre podne »

ali zvuci...ono...na samo izgovaranje reci,vec 5 kg je dole

Van mreže ego_sum

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Jul 29, 2015, 09:45:59 pre podne »

Stvarno ? Jesi li radio po kalendaru ili kad stigneš ?

Van mreže theanimal

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #4 poslato: Jul 29, 2015, 11:47:37 pre podne »

ali zvuci...ono...na samo izgovaranje reci,vec 5 kg je dole
Na u ovom slucaju debelim ljudima koji su cesto i lenji je najlakse zaraditi :D Programi,spravice,pojasevi,cajevi...milion stvari.

Van mreže theanimal

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #5 poslato: Jul 29, 2015, 11:48:23 pre podne »

Stvarno ? Jesi li radio po kalendaru ili kad stigneš ?
Sve po kalendaru ali pazi ja sam bio ekstremno debeo i radio sam bilo sta samo da bih smrsao(nisam imao znanja ni malo tada),ako vec hoces HIIT trening bolje nadji neki kvalitetniji ...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #6 poslato: Jul 29, 2015, 12:01:31 posle podne »
Citat
koji su cesto i lenji je najlakse zaraditi

upravo tako

Van mreže ego_sum

• Član
  • *
« Odgovor #7 poslato: Jul 29, 2015, 12:24:17 posle podne »
Dopada mi se jer mi ne deluje jednolično. Ma, ne mogu da verujem da nisi smršao bre, odradila sam jedan i baš je težak. Nemam dobru kondiciju, a moram od nekud krenuti, sad da biram neki HIIT tipa CFX nije mi baš pogodno. Jedino da počnem sa T25 bar zbog kondicije, pa ću naći neki HIIT baš onako ubilački kasnije, imam vremena. Uh, što mi žao FOcusa, al život ide dalje  :'(

Van mreže theanimal

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #8 poslato: Jul 29, 2015, 03:26:03 posle podne »
Dopada mi se jer mi ne deluje jednolično. Ma, ne mogu da verujem da nisi smršao bre, odradila sam jedan i baš je težak. Nemam dobru kondiciju, a moram od nekud krenuti, sad da biram neki HIIT tipa CFX nije mi baš pogodno. Jedino da počnem sa T25 bar zbog kondicije, pa ću naći neki HIIT baš onako ubilački kasnije, imam vremena. Uh, što mi žao FOcusa, al život ide dalje  :'(
Sto je najgore smrsao sam 57 kg ali ne zbog programa nego zbog jezivih dijeta,spadao sam na to da sam za dan jeo jedno jaje,jabuku i kafu ...nikad ne bih voleo da neko dodje do "dijeta" do kojih sam ja dosao,i dalje se oporavlja telo od toga :)

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #9 poslato: Jul 29, 2015, 03:39:12 posle podne »
iskreno na prvu loptu "jednolicni" programi daju najbolje rezultate.
eXe GYM
Vase Stajica 27, Novi Sad

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi
https://www.facebook.com/exegym

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #10 poslato: Jul 29, 2015, 03:48:41 posle podne »
iskreno na prvu loptu "jednolicni" programi daju najbolje rezultate.

Consistency is the key.
suck it up, buttercup

Van mreže ego_sum

• Član
  • *
« Odgovor #11 poslato: Jul 29, 2015, 04:19:14 posle podne »
Ja sam sa 15 godina umela da ne jedem po ceo dan i sklopim tako 2-3 dana da pa jedem tipa malo čokoladu i druge slatkiše i pijem Dulcolax pred spavanje.. Na to me podseti to kafa i jedno jaje.. Katastrofa.. Al na gubljenje tih 57 kila mora da je program imao bar 10 % uticaja, nemoj zezati!  ;D

Sad ću ja sa T25 da nabiflam kondiciju ( msm ' sad ' - metaforički ) jer mi je stanje forme na 5 od 100, pa posle mogu pravo ( neki žestok HIIT uz konsultacije sa forumašima ) vežbati.

A što reče jednolično je bolje - čitala sam o tome da je dobro ne menjati plan tj. program vežbanja iz nedelje u nedelju kroz dane, tako da verovatno je pametno to što si rekao da je jednolično super ( mada kako sam shvatila može dovesti do stagnacija ) samo mi je malo ubijanje u mozak, ali videću posle određenog vremena kako stoje stvari.

Hvala svima na odgovorima svakako!

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #12 poslato: Jul 29, 2015, 04:22:17 posle podne »
pod jednolicnim podrazumevam raditi isto sto i prethodne nedelje +/- 15-30 min vise kardia +/- 50gr pirince ili dodati koje ponavljanje/seriju/kg vise na sipku
eXe GYM
Vase Stajica 27, Novi Sad

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi
https://www.facebook.com/exegym

Van mreže DonNbg

• Bantamweight Member
« Odgovor #13 poslato: Jul 30, 2015, 12:58:48 pre podne »
Sto je najgore smrsao sam 57 kg ali ne zbog programa nego zbog jezivih dijeta,spadao sam na to da sam za dan jeo jedno jaje,jabuku i kafu ...nikad ne bih voleo da neko dodje do "dijeta" do kojih sam ja dosao,i dalje se oporavlja telo od toga :)
Premda si radio neke sumanute dijete koje su neki teski idioti prodavali, svaka ti cast za 57kg..sad nakon toga sto si uspeo..a nije sig bilo lako..iako na rizican i neproveren nacin..siguran sam da si nakon tog putovanja skontao da sad pa nadalje mozes svasta kvalitetno da uradis, a to dosta vredi! svaka cast za zalaganje,respect. A ovi programi Cfx, T25..kao o naoruzanju da se prica;)) koliko naziva...jbt sad se setih ne bi me cudilo da ima skracenica 4WD (4 bele smrti) haha. Jbt meni je to fascinantno sta onaj lik od tako jednostavne stvari napravi...sv mu cast sa te strane, pametan covek, iskoristio pogodnu priliku
"Ne mozemo resiti problem koristeci isti nacin razmisljanja kao kad smo stvorili problem" -Albert Einstein-

Van mreže theanimal

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #14 poslato: Jul 30, 2015, 02:05:25 posle podne »
Premda si radio neke sumanute dijete koje su neki teski idioti prodavali, svaka ti cast za 57kg..sad nakon toga sto si uspeo..a nije sig bilo lako..iako na rizican i neproveren nacin..siguran sam da si nakon tog putovanja skontao da sad pa nadalje mozes svasta kvalitetno da uradis, a to dosta vredi! svaka cast za zalaganje,respect. A ovi programi Cfx, T25..kao o naoruzanju da se prica;)) koliko naziva...jbt sad se setih ne bi me cudilo da ima skracenica 4WD (4 bele smrti) haha. Jbt meni je to fascinantno sta onaj lik od tako jednostavne stvari napravi...sv mu cast sa te strane, pametan covek, iskoristio pogodnu priliku
Dijete su bile jezive citrus,un ma svasta...Da kako sam krenuo u teretanu jedem dosta i cisto sto je bitno i treniram jako,nadam se rezultatima :D