Ovako, imam par pitanja u vezi definicije.
Cuo sam da za definiciju treba vezbati sa manjom tezinom a veliki broj ponavljanja.
Pa spored toga sam ja ovako rasporedio raspored treninga, pa recite mi jeli to dobro ili ne.
Ponedeljak:
Biceps (Standing Barbel Curl) 1 seriju od po 300 ponavljanje (Tezina: 2kg) mogu i vise od toga a to cu ovih dana da zgolemim do 400-500
Sklekovi
Trbusnjaci (300 ponavljanja, 2 puta ujutro i uvece)
Kardio Trening (Trcanje od po 20 km tempo)
Utorak:
Kardio Trening (Trcanje 20 km tempo)
Sreda:
Kardio Trening
Trbusnjaci
Biceps (Dumbell Curl Standing 2 serie od po 100 ponavljanja, Standing Barbel Curl 1 serija od po 300 ponavljanje)
Ovako mi ide trening skoro svaki dan osim jedan dan ako odmorim (u mom slucaju retko odmaram jer mislim da nema potrebe odmarati 1 dan bez vezbanje ili vise s obzirom da ja odmaram kad spavam, spavam po 10h nekad vise
)
Posto radim definiciju, jel dobra ta kilaza (
2 kg) sa vise ponavljanja
Ovako sam poceo 1-2 dana pa da vidim promene.
Neki savet za definiciju?
Kad sam radio za definiciju sa visom kilazom npr 10 kg, nije mi nikad ni uspelo, osim sto uvecam ruku, al to ne zelim jer hocu sad da izdefinisem ruku pa kasnije kad radim za vise tezine da mi misic raste u formi.
Edit: Takodje vezbam i
ZgibovePreuzeto sa muskimagazin(dot)rs
Bitno da znate samo jednu stvar ako želite definiciju, a to je „VIŠE PONAVLJANJA SA MANJIM TEŽINAMA“. To je osnovna razlika između treninga za definiciju i masu.