Pozdrav svima.
Postavljam ovu temu kako bi prikupio mišljenja drugih koji su imali sličnih problema.
Na treningu bicepsa u oktorbu sam imao malo jači trening , dodao sam neka dodatna ponavljanja i radio do iznemoglosti. Dan nakon toga osetio sam mali bol u laktu , sa spoljašnje i unutrašnje strane. U početku sam mislio da nije ništa opasno , mali bol od dobrog treninga. Posle par dana osetio bih veliki bol u laktovima kada bi držao ruke savijene minut-dva. Raspitao sam se po internetu , našao neke članke , neki su savetovali da kupim sumplemente koji su kao namenjeni za laktove ( kupio sam joint tech ) i da pauziram mesec-dva. Pauzirao sam sve do februara kada je bol prestao , tada sam opet počeo da treniram. Na privh par treninga sve je bilo super , a onda je bol počeo opet da se javlja. Otišao sam kod lekara , rekla mi je da masiram laktove ledom i da mažem kremu sinedol , a posle toga me je poslal na 5 elektroterapija. Njena pretpostavka je da sam istegao tetive i da je to teniski lakat. Ali problem je što ja i dalje osećam bol , ne treniram još ali bol se i dalje javlja. Da li je neko imao sličnih problema i ima li neko neki savet kako da se izborim sa ovim ?
Hvala