Novembar 15, 2024, 11:48:29 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: kura br.1  (Pročitano 11530 puta)

Van mreže Systemyc

• Minimumweight Member
  • **
Odg: kura br.1
« Odgovor #15 poslato: Maj 10, 2015, 02:19:33 posle podne »
Nisam stručan o ovoj temi ali izneću svoje mišljenje.

Na osnovu ono što sam dosad video većinom ljudi posežu za hemijom jer ne ostvaruju rezultate koje su očekivali u svojoj glavi.Ne traze problem u treningu ili hrani već se stvara svest da je to maksimum i da moraju nečim da se "narokaju" posebno kako ide leto,bazen,more.Ko god je trenirao iole neki sport shvata da za maksimum u bilo čemu su potrebne godine, ali godine posvećenosti toj stvari a ne godine otaljavanja,treniraju fudbal i ovi naši a vidimo kako igraju i po Evropi,ali tamo nema splavovi,red bull, dzek...

Ne razumem stvarno uzimanje AAS ukoliko ne zivite od toga ili se takmičite,tako da bolje se posavetuj sa nekim ko godinama trenira i ima rezltate iza sebe da popravis slabe segmente treninga, a navlačenje vode pred leto od hemije ništa od toga nećes imati, ovo je moje lično mišljenje nikoga nisam hteo da uvredim.

Van mreže @nTr@x4Fun

• Cruiserweight Member
  • Only managed persistent !!!
« Odgovor #16 poslato: Maj 10, 2015, 02:24:04 posle podne »
Pa vecina klinaca i ide kure zbog leta.
I to bas ono sto je Pedja gore rekao.
Galenika i wini i gotova nista i ne znaju.
Glavno da znaju da kontriraju ako im se ne svide saveti koje dobijaju.Takvih ce uvek biti,nazalost
Be patient,results will come !!!

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • Super-heavyweight Member
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
« Odgovor #17 poslato: Maj 10, 2015, 05:25:08 posle podne »
Ma ne, ne radi se o tome. Dođu od dilera, on im kaže to to i to, i onda ovde ne dobiju potvrdu toga i onda smo mi loši. Ili pročitaju na nekom usa forumu (koji nisu svi losi). Ako vam ne odgovara radite po svom i to je to. Pošteno

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #18 poslato: Maj 10, 2015, 05:35:23 posle podne »
ja jedino ne mogu da skontao da ljudi ne paze na ishranu trening ali uopste i onda kad odluce da uzmu hemiju onda salju private ljudima na forumu koliko kalorija da jedem, jel ovaj trening ok, koji kreatin je bolji i tako... do momenta dok nisu uzeli hemiju sve to nije bitno... da se fokusiraju na te ostale faktore tokom cele godine i bez hemije rezultati bi bili bolji...
eXe GYM
Vase Stajica 27, Novi Sad

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi
https://www.facebook.com/exegym

Van mreže @nTr@x4Fun

• Cruiserweight Member
  • Only managed persistent !!!
« Odgovor #19 poslato: Maj 10, 2015, 06:08:52 posle podne »
Ma ne, ne radi se o tome. Dođu od dilera, on im kaže to to i to, i onda ovde ne dobiju potvrdu toga i onda smo mi loši. Ili pročitaju na nekom usa forumu (koji nisu svi losi). Ako vam ne odgovara radite po svom i to je to. Pošteno
Kad si vec pomenuo dilera.
Juce u teretani prisustvovao razgovoru dilera i jednog pa da kazem klinca posto to i jeste 18god.
Hoce da se "napuca"i izdefinise u isto vreme.
Ovaj mu kaze uzmi:d-bol 8ned i kasnije predji na wini jos 4 ned.uz jednu ampulu depoa.
Nisam mogao da verujem svojim usima sta mu ovaj prica.JOs mu garantuje da je to odlicno za bulk i cut u isto vreme.
Jos decko trenira tek nekih 6 meseci ako sam dobro skapirao.
Boze sacuvaj,nista drugo.
Be patient,results will come !!!

Van mreže -=Deki=-

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #20 poslato: Maj 10, 2015, 09:04:41 posle podne »
I da dodam, kure se ne pisu eto tek tako. Pola vas nije ni spremno za bilo kakav ciklus (ni po vremenu provedenom u treningu, ni po bfu, ni po pshickoj spremi, ni po jelu, ni po ZNANJU!!!) A kad neko dodje i ceka da mu se kaze "da uzmi to je to, BRATE MOJ" i tako te fore, to je glupost!

Niti vas znamo, niti stavite slike, niti ista, al bitno da hocete da se sibate. A kad dodje problem, e onda su Pedja i Bukas krivi, jel tako?

Pa dobro,zato si ti tu stariji i iskusniji kolega i pomognes onima kojima treba pomoc,i tebi je neko nekad pomagao sa savetima,ako neces ovako javno onda mu napisi na pp..Nemaju svi 50eu da plate personalnog trenera,ima malo i nekog sportskog druzenja..
Limit in the sky!

Van mreže BUKAS

• Iron team
« Odgovor #21 poslato: Maj 10, 2015, 10:14:10 posle podne »
Juče si došao na forum...prika. Peđa piše, pomaže, upućuje 9 god, ja ovde 4 i opet nije dosta. Ok. A to što pitamo da vidimo jel kontate zašto šta uzimate.
« Poslednja izmena: Maj 10, 2015, 10:17:16 posle podne BUKAS »

Van mreže -=Deki=-

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #22 poslato: Maj 10, 2015, 11:19:47 posle podne »
ja ako sam "juce" dosao ne znaci da nisam pratio ovaj forum..i sta stim sto sam juce dosao,nisam ozbiljan sagovornik,neki sam klinja od 15 god jer ti imas vise?verovatno i nemas vise god od mene,ali to nema veze sa poentom..dobro znam u vezi pedje i njegovog pomaganja,to sam i napisao u gornjem postu..nisam ja ovde neki napasnik ili los momak koji drka..uopste nije problem sto pitate,i treba da pitate ako vec imas na ovom forumu rank moderatora,admina ili sta vec,ovde ljudi dolaze za znanje,pomoc,savet,do neke mere ste i duzni da radite to,ne samo da uredjujete forum,bez ljutnje..za to i sluzi forum,da neko postavi neko pitanje ili zapocne temu pa se razmene misljenja i iskustva..meni jedino sto je smetalo je odnos i pristup ljudima koji pitaju u vezi steroida,nista drugo..ako me razumes..
Limit in the sky!

Van mreže BUKAS

• Iron team
« Odgovor #23 poslato: Maj 10, 2015, 11:32:47 posle podne »
Nisi prvi koji pise ovako. Nebitno, nije mi poenta da ulazimo u raspravu. Niti zelim dalje, jer ocigledno niko ne gleda nasu stranu, vec samo svoje dupe.

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #24 poslato: Maj 11, 2015, 12:38:07 pre podne »
DekiP sad ces opet reci da je ovo prepotentno i arogantno obracanje ali...

Kao sto si sam rekao kao sto ne mozes da zabranis nekom da koristi... tako isto ne mozes da zabranis nekom da naplati svoje znanje...

ocigledno cim znas i koliko pojedinci naplacuju je da ne mozes da nadjes jeftnije? da li si se zapitao da to znanje koje npr BUKAS ima vredi mozda i mnogo vise? da sticajem okolnosti sto zivis gde zivis mozes da prodjes ovako jeftino? da random treneri po teretanama koji nemaju blage veze sa zivotom naplacuju vise?

dati 50e za metan je k ali dati 50e za trenera nije? ja mogu da potpisem da ce 95% ljudi sa dobrim trenerom izgledati bolje nego sa istom kolicinom novca ulozenim u hemiju...

poenta je da niko ne moze da ti kaze uzmi xx i xxxx to ti je savrseno. Ima previse informacija koje neko mora da zna o tebi kako bi ti neko rekao sta je optimalno da uzmes. a to sve oduzima vreme... da li mislis da je realno da neko ceo svoj zivot posveti necemu i jos opet dodatno ulaze svoje vreme ne ocekujuci nista za uzrat dok si se ti bavio ko zna cim?...

postovi na forumu i neke osnovne smernice su uvek dostupne. Ja kad sam prvi put hteo da uzmem citao sam postove iz 2008-2009e godine ne secam se ni ja tacno...i opet mi nije bilo ni blizu nego dovoljno zato uvek i kazem da ne treba ni kretati prvu kuru ukoliko se nema neko u blizi koga se mogu pitati neke stvari... uglavnom na tebi je da odaberes da li ces da citas i informises se ili da platis ili da radis po svom nahodjenju i preuzmes rizik :)

sve ovo ne vazi za tebe nego za svakog novog clana foruma manje vise xd
eXe GYM

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi

Van mreže Serbian Beast

• Light Heavyweight Member
  • Battle Tested !
« Odgovor #25 poslato: Maj 11, 2015, 02:54:30 pre podne »

Ja kad sam prvi put hteo da uzmem citao sam postove iz 2008-2009e godine ne secam se ni ja tacno...i opet mi nije bilo ni blizu nego dovoljno zato uvek i kazem da ne treba ni kretati prvu kuru ukoliko se nema neko u blizi koga se mogu pitati neke stvari... uglavnom na tebi je da odaberes da li ces da citas i informises se ili da platis ili da radis po svom nahodjenju i preuzmes rizik :)

Jesi li ti platio nekog kad si krenuo prvu kuru  bas me zanima? Mene su npr drugari upoznali sa likom od preko 40 god koji je na hemiji oko 25 godina vec , objasnio mi sve savrseno , kontrolisao me i nije mi dinar uzeo , i hvala mu za to .

Ali eto to se tako potrefilo , a slazem se apsolutno sa tobom da ako vec nemas nekog ko bi ti pomogao za dz treba odvojiti malo novca i platiti nekom ko zna sta radi . Jer je eto meni bila dovoljna jedna kura da skapiram osnove sta kako , sto je za rekreativca i vise nego dovoljno .
POWERLIFTING BECAUSE FUCK YOU !

Van mreže BUKAS

• Iron team
« Odgovor #26 poslato: Maj 11, 2015, 09:43:15 pre podne »
Da Zeljka sam pratio kad je bio na prvoj i dalje. A jako dobri drugari smo, tako da ...

Mnogo losih procena ovde ima i nekih nebuloznih pisanja, al ajde.

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #27 poslato: Maj 11, 2015, 01:24:19 posle podne »

Ja kad sam prvi put hteo da uzmem citao sam postove iz 2008-2009e godine ne secam se ni ja tacno...i opet mi nije bilo ni blizu nego dovoljno zato uvek i kazem da ne treba ni kretati prvu kuru ukoliko se nema neko u blizi koga se mogu pitati neke stvari... uglavnom na tebi je da odaberes da li ces da citas i informises se ili da platis ili da radis po svom nahodjenju i preuzmes rizik :)

Jesi li ti platio nekog kad si krenuo prvu kuru  bas me zanima? Mene su npr drugari upoznali sa likom od preko 40 god koji je na hemiji oko 25 godina vec , objasnio mi sve savrseno , kontrolisao me i nije mi dinar uzeo , i hvala mu za to .

Ali eto to se tako potrefilo , a slazem se apsolutno sa tobom da ako vec nemas nekog ko bi ti pomogao za dz treba odvojiti malo novca i platiti nekom ko zna sta radi . Jer je eto meni bila dovoljna jedna kura da skapiram osnove sta kako , sto je za rekreativca i vise nego dovoljno .

za hemiju konekretno ne jer sam nesto pre toga upoznao BUKAS-a koji mi je jako puno pomogao (iskreno smarao sam ga za svakakve gluposti evo i ovde da se zahvalim na stpljenju lol ^^) ali i dalje mislim da sam u sve usao previse neozbiljno...za ishranu, trening i suplementaciju da platio sam par ljudi jos ranije za koje sam smatrao da mogu da naucim neke stvari.

Uglavnom to sto su te drugari spojili sa nekim je uglavnom znak da si vec proveo neko vreme u teretani imas staza  etc... a i pitanje je da li ce taj neko znati... i cak i ako zna da li ce reci uzmi 100 metana i tu se malo ograditi pa naplatiti indirektno... mislim da svako ko zeli da nauci neke stvari ima prilike na netu a mislim da neko ko nema zelju da unapredjuje svoje znanje nebi trebao ni da pomislja na hemiju (naravno 99% ljudi se smeje kad ovo procita ali ako neko ne razmislja kako radi drugih 90% zasto bi se cimao oko hemije uopste?)...
eXe GYM

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi

Van mreže Serbian Beast

• Light Heavyweight Member
  • Battle Tested !
« Odgovor #28 poslato: Maj 12, 2015, 03:33:30 pre podne »
mislim da svako ko zeli da nauci neke stvari ima prilike na netu a mislim da neko ko nema zelju da unapredjuje svoje znanje nebi trebao ni da pomislja na hemiju

Kratko i jasno , slazem se u potpunosti .

POWERLIFTING BECAUSE FUCK YOU !

Van mreže Kristijan Kikula

• Član
  • *
« Odgovor #29 poslato: Maj 12, 2015, 10:27:25 posle podne »
Pozdrav!
Da ne otvaram novu temu, evo pitanje ovde:
24 god, 80 kg, iza sebe jedna kura prosle god, 11 nedelja solo depo
Krenuo bih drugu kuru, takodje samo Galenikom, a plan je odprilike 14 nedelja, od kojih prvih 10 bih pakovao nesto mesa, a zadnje 4 bih radio def uz low carb.
Ono sto mene zanima je to imali kakvog smisla odraditi tako nesto? U toku def bih radio jutarnji hit na prazan stomak (bcaa+glut), 4 - 5 puta nedeljno, a popodne tegovi takodje 5 puta nedeljno.

Druga solucija mi je, da od pocetka kure krenem sa 2 x kardia nedeljno i tako do kraja kure i na taj nacin postepeno dodjem do rezultata. I GLAVNO pitanje ako bih se odlucio za opciju br 2 je to, da li ima ikakvog smisla od pocetka kure radnim danom raditi tegove, i drzati oko 500 uh dnevno, a subotom i nedeljom jutarnji kardio i smanjiti uh na 50 tak g u PWM u.
Unos proteina bi bio oko 180g - 200g iz hrane + whey 3-4 x  i naravno glut i bcaa. Hvala