Pedja, bez obzira sto nije primarni cilj sport ali sigurno ce biti nekih efekata posto treba po jednu tabletu dva puta dnevno da pijem po 25 mg ukupno 50 mg znaci. Mislio sam bas ovo sto i Karac ali nemam iskustva sa provironom pa zato pitam.
Karac, hvala.
Imas pogresnu PERCEPCIJU
ako je LEK prepisan (ajde da uzmemo da je u pitanju proviron kako ti kazes,mada to nema veze sa njegovim generacikm imenom i kao proviron ,sigurno NIJE PREPISAN
,ali ajde) znaci da je lek PREPISAN za lecenje nekih slicnih simptoma OBOLJENJA koje je Karac naveo
dakle
Karac ocigledno nije shvatio sta si ti napisao,pa je izneo svoje impresije o LEKU kako deluje na ZDRAVU individiu u KRACEM ili DUZEM vremenskom periodu,jer pricamo o LEKU a ne o kamagri,vijagri i slicnom stvarima koji SLUZE iskljucivo u tu svrhu.
Dakle
sve sto je Karac naborjao su POPRATNI efkekti ZLOUPTREBE leka kod zdrave individue koji mogu da se manifsetuju kod nekoga krace a kod nekoga duze (ovisno od stepena supersije ostalih stvari koje se desavaju) jer uzimait LEK proviron solo u svrhe dobijanja msiica ili biloc ega drugo,je van svake pameti.
Dakle
od upotrebe 50 mg provirona "za misice" neces dobiti NISTA
A ako imas probleme sa erekcijom ili slicno,te ti je LEKAR prepisao taj lek bas zbog toga-to ces onda verovatno da resis,jer sigurno ga lekar prepisao
I smatraj da su doze koje ti je lekar rekao doze koje on SMATRA TERAPEETIUSKIM dozama u svhu LECENJA problema kojeg imas a ne da bi dobijao misice!
Pokusao sam da ti objasnim sto jednostavnije da bi mogao da me shvatis,sta u stvari zelim rreci