Ja pijem 14 tableta pred spavalje . Slazem se za NO da su cene drugacije , ali za ove zezalice tribulus daa koje kostaju smesno , uvek cu uzeti sve pojedinacno . I zasto sve mora od istoj proizvodjaca , od firme do firme se i doze i kolicina razlikuju
14 tbl pred spavanje-nemas potrebe.
Bavim se sa ovim sportom onako,po malo,rekreativno itd itd,i izlgedam kako izlgedam i svi koji me znaju ,onda veoma dobro poznaju moj stav o PCT i svi koji me znaju,poznaju kakve stavove zastupam kada je hem u pitanju.
Nemas ti potrebe za 14 caps NICEGA (znam da si to rekao cinicno,a aludirajuci na terminatora
),vec treba da pricas o necemu,a na osnovu EMPRIJE,a posto vidim da nikada nisi probao npr ovaj preparat,a otrpor prema necemu sto nije usa brend i sto ti smatras (iz ni jednog argumetnovan razloga) da nije ok je evidentan
, a ja ti vise nego dobronamreno kazem da po tom pitanju ni 1 % nisi u pravu i da pokiussas sa 3 x 2 i da ces da vidis onda da nije svejedno. Drage volje cu da te castim
Nadam se da neces pogresno razumeti,ali da bi pricao o necemu,moras da pricas na osnovu cinjenica zansovanih u empirzimu,kojeg imas-ne sporim,ali po pitanju nekih stvari-evidetno je da gresis
Ali nekako mislim,tj vise sam nego siguran u to ,da ako ja mogu da stanem sa ovim sto sam rekao iza necega,zaista ne vidim razloga da bi ti trebao da,a na osnovu MISLJENJA ne EMPRIIJE iznosis takve zakljucke
Ponavljam-imas svoje misljnje i to je OK i misljenje ti je OK i treba da ga se drzis,ali u tom slucaju to je to i ne bi trebalo onda da iznosis misljenje za nesto,a za sta nisi probao.
A ako nekoga kroz 6-8 ned,nemoze da oprave doze od 900 mg tribulsa dnevno sa 65 % saponina u kombinaciji sa 2600 + mg DAA + ZMA + VAZNOOOO 90 mg BIOPREINA i nabaciti na to maca root..
eeeeeee
onda je sigurno bilo ,litre i litre mleka,znaci plazma,znaci ....ortopadeska pomogala u najavi i to ne sporim
ponavljam-samo se nadam da post nije pogresno shvacen jer intrent komunkacija cesto puta bude cudna