Treniram 8 meseca, imam 92kg i visok sam 190cm, proslog februara sam imao 105kg. Radim definiciju, imam vrlo solidnu ishranu, belanac, belo meso, riba, itd, itd. Oktobra sam kupio prvi suplement i to je bio ISO-100 od 2.3kg, nakon toga sam pauzirao sa whey-om jedno dva meseca i od tada sam poceo ponovo da pijem whey isolat do dan danas.
Od suplementacije imam sledece i zanima me kada i koliko cega trebam da uzimam.
- No reaktor
- Arginin
- Esencijalne amino kiseline
- Krea-alkalyn
- Bcaa
- Glutamin
- Protein
U toku dana unesem oko 200g proteina iz hrane i oko 25g iz sejka, sto se tice UH ne znam koliko da unosim jer postoje rotacije i ne znam koliko je meni dovoljno jer radim definiciju. Otprilike jedem uz prvi obrok 100g pirinca i uz drugi obrok, nakon toga prestanem do sledeceg dana.
I sta mislite o tome posto radim defku , da li bih trebao da uzmem neki sagorevac ? Posto vidim ovde se prica da je Animal Cuts zabranjen pa eto, da li bih ja mogao da umesto Animal Cuts uzmem L-Carnitine, da li bi dobio isti efekat, sta bih trebao da uzmem da bih postigao isti efekat kao sa Animal Cuts-om ?
Sto se tice suplemenata koje sam naveo neki kazu, uzmi ovo jer si sada ustao, uzmi ovo jer sada trebas da spavas, pa ako bi ste mogli da mi pojasnite kada bih trebao sve ovo da konuzmiram i po koliko grama ? Hvala unapred
Da napomenem da za protein imam mericu od 25g ali za ostale suplemente nemam jer nisam dobio uz njih tako da mi recite i koliko kasika su potrebne, hvala jos jednom.