Peđa ili neko
tesko je druze izmeniti genetiski oblik misica-jako,jako tesko,cak bih rekao i nemoguce
jednsotavno je tako
pogledaj malo bolje,pa ces videti da skoro pa SVI (ako ne svi) imaju rzalicit oblik bica,na desnoj i levoj ruci
to je jednostavno tako,sto zbog strane koja se koristi (desnoruk ili levoruk),izlaganja misica ruku,zivotnim obavezama,ili u ranom dobu ranim sportovima,jer se niko od nas nije poceo baviti sa dizanjem tegova ili bb itd itd itd
dok ovaj momak koji je postavio sliku treba da VEZBA-mislim da je to prilicno jednosavno
Druže kluč dobijanje tog biceps je to što ja radim intenzivno i svaki dan, nekad pravim i 100+ ponavljanja u jednoj seriji, ne možeš ni pretpostaviti koliko sam dobijao upale mišiča, ali pri svakoj narednog upala mišiča osečao sam sve jači i jači.
Dakle što se tiče BICEPS BRACHIALS, mene taj zanima, jer me to i inspiriše. To je onaj mišič između triceps i biceps.
Ishranu sam popravio, ne uzimam nikako te masti, samo proteinska hrana, jeo sam SOJU ceo mesec dana samo nje, i ništa više, čak sam hleb i toliko izostavljao, izbegivao zbog jaglenih hidrata, ili čak sam više koristio onaj CRNI HLEB, taj takođe sadrži proteine. Cilj postizanja tog Bicepsa je to što vežbam svakog dana, bez prestanka i kardio.
Sada čete odmah reci da ne valja, ali baš suprotno. Zašto?
Kada ga što više opterečuješ, imaš veče šanse da dobiješ upalu, ali naravno prvo zagrejanje pa onda, i kad radiš kako treba, nečeš dobiti povredu, samo upalu. Ali ja sam vežbao i kad sam imao upalu mišiča, to je nekad trajalo do 5 dana da me boli mišič, ali kako kažu "Never give up".
Sad mene više zanima Biceps brachials, to kad ga razviješ imačeš tog biceps, čak i bolji. Zato je molim za savet za samo BICEPS BRACHIALS vežbe, ne za neke koje samo ophvata BICEPS, znači biceps brachials.
PS. Što se tiče sklekova, njih obožavam. 150 sklekova u 1 seriji, ujutro oko 5-6.