E pa o tome se radi,sto konkretno ovaj protein meni kao amateru deluje super kada mu procitam nalepnicu sa informacijama, ali me dosta niza cena i losi komentari zbunjuju...Dakle zakljucak je da se ne isplati kupiti ga?
za koji protein mislis da ima nizu cenu i lose komentare?
Pre svega
samo u srbiji je jos uvek CENA jedinica mere za odredjivanja kvaliteta!
Pa tako ono sto u USA kosta 20ak dolara kod nas se prodaje po 65-80 eu?
Siguran sam,a da bez obzira koliko se ne rauzmes u temu,da shvatas da se ne pakuju posebna pakovanja za Srbiju,mada mi sebe nazivanom nebeskim narodom,i siguran sam da si svestan da ne stavljaju zlatne ovojnice oko cepova i slicno
Razumeno je naravno,da postoji carina,pdv,uvzni troskovi i na zalost analize od strane relevatnih ustanova i to sve kosta-TU NEMA DVOJBE.
A ti pokusaj da razmislis onda o cemu je rec.
E sada neznam na kakve komentare mislis ,ali je bitno da shvatis da nije bitno STA se rpica vec KO prica
Tako neko ko je dva puta usao u teretanu,i nekoiko puta prosao pored nje-sebi u Srbiji daje za pravo da komentarise,pise programe,savetuje itd itd.
Razlog svemu tome je sto nema aposlutno nikakve odgovornosti i moze da radi ko i sta hoce,tj cak sta vise
Uvidevsi da im je mnogo ispl;ativije da rade kao "treneri"ili kako god sebe vec da zovu,nego mladji referneti u nekoj firmi,uglavnom se svin hvataju ovog a sve popularnijeg posla kod nas.
I naravno,sebi daju za pravu da daju savete,komentarisu ili bilo sta drugo.
Ne kazem narvno za SVE-da se ne nadju prozvani mnogi.
A da ne pricam o "strucnjacima"sa razno raznih foruma,koji nocu provode na counter strike,ai izmedju divljanja od igraca,nadju shodno da "vezbaju"tako sto ce da pogledaju par snimaka Farhaa ili nekog od slicnih na YT i naravno-po defaultu su strucnjaci za samo jedan vikend i naravno da mogu da komentarisu,da koriste zastrasucuje avatare,koriste skracanice,upotrebljavaju eng terminilogiju jer sto vise pricas budalstine koje ni ti sam ne kapiras-to si veci strucnjak.
U tom kontekstu treba da gledas stvari