Cao svima, nov sam ovde, pa ne znam puno i ne znam da li sam tacno pogodio temu tako da se izvinjavam unapred
Problem koji ja imam ja moj levi biceps na ruci, isprica cu sto krace mogu. Pre nekoliko dana sam imao jako jaku upalu levog bicepsa, jer sam bas radio neke dobre vezbe, sada kasnije sutradan to je toliko bolelo da nisam bukvalno mogao da savijem ruku, a da se ne pripomognem sa mojom desnom rukom da je ispravim i bilo je ono kao napumpano, kao kada bi zavrsio sa nekom vezbom, samo sto je taj izgled napumpanosti trajalo danima. Posle nekoliko dana nisam imao vise upalu, ali desilo se nesto interesantno, ja vise nisam mogao da dizem isti teg koji sam uvek dizao i pre upale, a to je 15-tak kg bucica, desna ruka bez problema moze, ali leva, ko da prvi put sam poceo da dizem teg na toj ruci i kada stisnem biceps na levoj ruci kao da radim ono ''Flexing'' fazon osecam kao da je mnogo oslabila kao da ima manje misica posle upale nego sto sam imao pre upale. Sada ako neko zna sta je to u pitanju jer ja uopste nemam nikakvu snagu da je dignem tu bucicu kao sto sam dizao pre upale, mogu ono jedva nesto i onda se moram pomoci sa desnom rukom, ja stvarno ne znam sta se desilo