Pozdrav posle duzeg vremena.Banovan sam bio tako da nisam bio aktivan,i sad ocu da vam postavim novi plan treninga i ishrane pa da vidim sta mislite.
Trening:
grudi:propadanja,ravni bench (trenutno na spravi jer sam povrijedio prednje rame i ne mogu slobodne tegove),kosi bench (isti slucaj kao ravni),razvlacenja na ravnu klupu (4s x 12 pon osim propadanja njih mogu 10)
ledja:vratilo,mrtvo,veslanje u pretklon,lat masina i veslanje na donji kotur (4s x 12pon osim vratlo tu je 8pon)
noge i u salu : prednji i zadnji sut (4s x 12 pon,radim ih malo jer mi nije bitno da imam neke posebne noge) ,posle sidjem u salu i lupam dzak,preskacem vijacu,trbusnjake,eksplozivno sklekove ...tu kombinujem neke supersetove
ramena: sipka iza glave,arnoldovi potisci,stojece veslanje,letenje za zadnje rame,trapez slijeganje bucicama (4s x 12pon)
ruke: Pregib na scot klupi,ez sipka lezeci iza glave,hamer stojeci ,bucica iznad glave,bucica sa koljena (biceps pregib, potisak na sajli za triceps (3s x 12 pon)
listovi,sala: uradim po 3s x 12pon za listove na smite,la sa koljena bucice,i onda idem opet neke super setove u salu sa dzakom vijacom i slicno...
Ishrana:
1. 4 jajeta +50gr ovsenih
2. u skoli sendvic (100gr pileceg bijelog)
3.kad dodjem kuci jedem rucak
4. pwm whey (Twinlab IsoWhey g
takodje me zanima dal je dobar)
5. 200gr piletine +50gr pirinca + salata sa maslinovim
6. 100gr piletine + 250gr posnog sira +3 kasike kikiriki putera +salata sa maslinovim
7. 250gr posnog sira + puter od kikirikija 3 kasike
Ponekad u toku danas popijem i mjericu dvije kazeina al to samo ako mislim da mi nije dovoljno il ako nemam vremena da jedem.
Prije treninga 2 tablete l-karnitina (1gr)
Takodje nekad cikliram,uzmem vise ugljenih hidrata,nekad manje.
Cilj je spustanje bf do potpuno vidljivih trbusnjaka.
188cm,95kg,16god,39cm obim ruke,88cm obim struka.
E i da imam pitanje,tijelo mi je jako opusfeno,nije zategnutno,mislim misici su kao mekani,al kad stisnem npr ruku ona je kamen,al ovako obicno bukvalno kao da nema misica nego salo.Zanima me jel to ok ili tu treba da se odradi nesto za zatezanje.