E ovako,ja necu ulaziti u pricu oko treninga,ishrane i suplementacije vezane za ovog momka,ali ipak moram malo da se osvrnem na ove komentare o biljnim proteinima,pa makar bio i kritikovan.Naime,moj dnevni proteinski unos je bas,bas veliki,kroz ishranu unosim ogromne kolicine proteina iz mesa i jednostavno,kad ne pojedem dovoljno mesa u toku dana,izgledam kao najtezi slucaj iz Laze Lazarevica.Od suplementacije uvijek koristim protein i gotovo da nema vrste proteina na nasem trzistu koji nijesam probao...Jednom sam dobio predlog od prijtelja koji je trenirao sa mnom da uzmemo neke biljne proteine,jer ih je on od naseg prodavca suplemenata dobio po promotivnoj cijeni.U pocetku sam bio strasno skeptican i nijesam vjerovao da od njih moze biti ista korisno,ali opet sam se odlucio da probam.Za divno cudo ja sam sa njima imao fine rezultate i pokazali su mi se odlicno.Cak su mi se pokazali bolje od pojedinih vrsta dobro reklamiranih proteinskih praskova...Da ne bi bilo zabune,ponovicu jos jednom,moj proteinski unos iz ishrane je ogroman tako da igra presudnu ulogu uz suplemenatciju proteinom,ali definitivno mi se biljni proteinski dodaci nista gore nijesu pokazali nego ovi standardni.