Nikad nisam bio za to spustanje hidrata na minimum ili keto dijete
sto?
imas neko takmicarsko iskustvo u vezi toga pa...? ili ?
Trenutno sam u fazi priprema za physique..
pa licno ne, vidio sam neke ljude i kolege kako su pristupali tome i nije mi se svidio krajnji rezultat ishoda (vjerojatno zbog pogresnog pristupa dijeti, ako ga je bilo.. ali ne ulazim u to)..isto tako sam i vidio dobrih primjera istog. Dok opet imam kolege koje su bez toga uspijeli napravit dobar posao.. tako da..jedni se kunu u keto, drugi ga ne vole..... to je neko moje stanaliste na prvu o tome.. i naravni nitko ne kaze da sam u pravu, ima ovdje mnogo vise ljudi sa iskustvom i znanjem od mene.. ja na sebi lagano ucim i isprobavam.. tako ce jednom i keto doc ali sad trenutno mi nije u planu, .. poz pedja
a mogu i tebi
stvar je RAZUMEVANJA neke dijete i SKUPLJANJA JAJA i KARAKTERA,a najlakse je optuziti genetiku da nemas za to,ili da ne mozes da izdrzis ili stara..ma to te pojede celog...opet,prica o lisici i grzodju...
dakle
DIJETA je postaoja i pre nego sto si se ti rodio npr,da ne ulazim u neke druge podatke
Dijeta npr,na kojoj su se spremali mnoga svetska imena ovog sporta ,kao i niz ostalih dijeta.
Reci za nesto da je kita,a bez adekvatnih razulatata iza sebe,koji ce biti potreljeni argumentovanim i empirijskim cinjenicma je moras priznati SMESNO.
Pricati o teoriji je jedno ...ali da se ne ponavljam