Fino,fino
Trebam pomoc nekog iskusnijeg sa rotacijama!Slike su od prije malo manje desetak dana. Cikliro sam 150-250-50-150-250-150-50.. proteini su na oko 220, masti 40-50..ali imam jos malo manje mjesec dana da do kraja skinem struk i bf...ne znam koliko da smanjujem uh sad..izbuljen sam cijeli... planiro sam ubacit kardio na taste i 0 nedjeljom ali ne znam vise ni kad kardio ni nista.. kilaza je oko 70kg trenutno.. ako bi me mogo netko malo pogurat samo da razbistrim glavu i odradim do kraja ovo. Mislio sam mozda malo okrenut pa ic 200-120-50-250-150-100-0... neki savjet
Prvo sam kili dolje kreno pa je sad bilo zadnji out oko 400-500g dolje... ali stvar je sto moram bit spiljen do kraja, a bojim se naglo otic dolje sa carbsima
Citat: Gumac April 27, 2016, 10:00:38 posle podnePrvo sam kili dolje kreno pa je sad bilo zadnji out oko 400-500g dolje... ali stvar je sto moram bit spiljen do kraja, a bojim se naglo otic dolje sa carbsimaNikad nisam bio za to spustanje hidrata na minimum ili keto dijete, a pogotovo ne sad ovo sto rade ovi novonastali gurui da sa 6 ili 7 hiljada kalorija iz ko zna cega, odma salju na keto dijete, direktno u glavu, jer smatram da hidrati igraju vaznu ulogu. Eventualno to neko povecanje insulinske osetjivosti ali to moze i na druge nacine osim totalne restrikcije hidrata.. Mislim da ako imas neki zastoj to je zbog prevelikog unosa proteina koji smatram da ti nije potreban u toj kolicini. Pravio sam slicne greske, samo sto sam ja unosio i preko 400 grama, jer sam smatrao ajde gladan sam pa bolje da jedem proteine oni su bezopasni, kako bih zadovoljio glad.
Vise nego dobro Odlicno je ovo
Cisto da se vidi da se ne preskace legdej Odlican si, svaka pohvala.