Samo polako, mici, vidimo da si se malo isfrustrirao.
Ajde, napiši kako se hraniš, kako treniraš, pa da vidimo šta može da se doda, izbaci, itd.
A ko ti je rekao za tu detoksikaciju? Mislim, zar nije lakše da pojačaš vodu i povrće/vlakna?
Zobene me napuhuju,bar tako mislim pa trenutno jedem ujutro rizu. Ovako to izgleda za vrijeme škole, znači od idućeg tjedna.
1. 9:15. 150rize 4jaja, dva zutanjka bacim
2. 12:14 300-400g krumpira/ ili tjesto 150g uz meso svinjetina ili piletina/ eventualno nekakav ručak šta majka složi pa ako nemam dovoljno uh ili proteina nadomijestim iz nekih drugih izvora nakon tog ručka
3.skola 16:25-18.15 između odmora jedem pa raspodijelim kroz par odmora 200g rize i 150g piletine, oko 50g oraha, tu i tamo i salatu ubacim
Trening u 19:30
4. Pwm -whey 30g, 10g malta i 10-15g grozdzica
5. 21:20 - 150g rize 150piletine
6 12:00 posni 250g ili skusu tu i tamo
Treniram 4 puta tjedno, gledam na snagu jer se takmičim
pon- prsa/biceps, uto- noge, srijeda- pazuza, četvrtak ramena, petak leđa/triceps
radim prsa sa bicepsom a leđa sa tricepsom iz tog razloga što ih bolje odradim, ako radim biceps sa leđima već izmorim podlaktice i ne mogu napravit onu kvalitetu treninga.
reko mi je kolega da je rekao dečko na seminaru da je jednom godišnje dobro to napravit ( ne sa sodom ) već izbacit meso, zob, rižu i zamijenit orašastim,voćem, povrćem... tjedan dana. Nisam bio na seminaru tako da ne želim tvrditi što je rekao jer nisam siguran u to i njegove riječi jer nisam bio prisutan.