Pa eto, poslednjom recenicom si sve rekao. Uzgred, 99% rekreativaca kad bi pocelo da vezba kao Ervin bi se povredilo u roku od mesec dana. Poredjenje ti je stvarno bezveze, bolje poslusaj trenera, bar u ovom slucaju je potpuno u pravu, za ostalo ne znam.
Druze nemoj me praviti budalom,jer si procitao moj komentar?ja sam rekao da Ervin katona je najverovatnije pocinjao sa 12 kg na pocetku svoje karijere kad je imao recimo 100 kg na visinu od 1.85 i recimo 23 godine da bi danas recimo radio sa 20 kg letenje i tu mislim an ovu vezbu https://www.youtube.com/watch?v=CCi0_7wMkW8 prebaci na vreme 3:10 i videces o cemu pricam.Drugo ja treniram od svoje 14 godine ,aktivnije od svoje 26 sam poceo jer teretanu sam imao kuci ali nije isto imati teretanu u kuci i ici u teretanu u gradu.Trenirao sam Kyokushin karate i otporan sam na povrede ali nisam Superman zato,trening Kyokushin karate ne moze da se poredi ni sa jednim treningom u teretani sto se tice vezbe snage i kondicije ali ajde necu da preterujem jer postujem ljude iz sveta BB pa da ne ispadne da im se podsmevam. Trece sto se tice trenera samo cu ti ovo reci da li je tebi normalan trener koji kaze da nece skot klupu u teretani da mu ne bi dolazili bilderi a inace mu dolazi jedan posto je jednog vec oterao svojim bednim komentarima a alav je na pare i sve gleda kroz pare cak i prijatelje,da li ti je normalan kad ga ja pitam o dizanju vece tezine,napredovanju i suplementima sto sam cuo od body bildera on mi kaze "to da su pravi bodu bilderi ne bi ti to ni pricali".....i ti kazes "dobro ti rekao"mislim da mi komentar ni malo nije bezveze.
Ne znam što skrećeš sad s teme, nemam pojma o kom gazdi se radi i kakav je on kao čovek, da li je alav za pare i kakav je prema prijateljima nit me nešto zanima, ne znam zašto je to bitno za temu "youtube treneri"?
Da li je normalan što neće skot klupu? Apsolutno. Čovek je otvorio teretanu i ima pravo da je uređuje kako hoće i cilja na određenu grupu vežbača. Neko u svojoj teretani neće skot klupu, neko neće traku za trčanje, neko neće stalak za čučanj, neko neće bildere, neko neće liftere itd. To je njegovo pravo a tebi ako se ne sviđa što nema skot klupe ili stalka za čučanj, ti promeni teretanu, hvala Bogu pa izbora ima koliko hoćeš, na svakom ćošku.
Ove ispovesti o tome šta si treninrao su nezanimljive i skroz bespotrebne u temi, služe samo da bi se napunili redovi kako bi post izgledao "bogato" a u stvari ništa nije rečeno.