Ne samo da zavrsim sto sam mislio, al sve u svemu razmisljao sam i mislim da cu prestati totalno, samo onda da smislim sta narucit kad izadjem, pogotovo kad treba da se potrosi xxx eura.
Hvala ljudi, eto pomogli ste mi da se okanem toga i da krenem 100% sa pravilnom ishranom
Pa kad vidim rezultate samo ce lakse bit.
Sastavljam upravo shopping listu pa ako mi mozete predloziti sta da maknem, stavim jos, ima li uopste da se kupi itd, evo otprilike sta imam za sad:
jaja, riba(moze li eva tuna, najvise volim u povrcnom umaku, losos moze samo treba pravit to ako nema vec gotov, koej jos ribe?), piletina (pilece grudi da kupim, jos sta?), curetina, meso(teletina, govedina? sta specificno?), slanina, kobasice (koje?) kulen i sl salame.
Zeleno povrce(brokoli, spanac, karfio, kupus, zelena salata, krastavac, celer, persun), avokado, bademi, zelene masline, paprike, orasi, indijski orah, hot sauce.
Maslinovo ulje, ulje i mlijeko od badema/kokosa, riblje ulje, luk u malim dozama, isto pecurke.
Puter od kikirikija kao nesto slatko u veoma malim dozama isto(2 kasicice 32g ima 6g UH(minus 1.9g vlakna) pa valjda moze?)
Imam whey za nakon treninga, samo sa vodom, nista mlijeko bez ako ne nadjem kokosovo/bademovo?
Moze li suncokretovo ulje ako nemam maslinovo u nekom trenutku za przenje?
Za carb up: pirinac, krompir, ovas, pasta, voce... sta jos?
Pa pomazite molim vas. Zivim u Beogradu, skoro sam se preselio pa i ne znam imaju li sve ove stvari, kako sto dje.. Takodje bih volio da imam barem malo varijacije svaki dan u ishrani da ne bude sve isto iz dana u dan da zamrzim da jedem.
Htio bih sjutra ili prekosjutra da odem u shopping sa finalnom listom pa da se namirim za nedjelju dvije, a do tad polako smanjujem unos UH pa kad se sve kupi da se lagano udje i krene.