Da se javim posle duzeg vremena, trenutno imam 87-88kg, imam pauzu od treninga od jula pa sad do septembra(pocetka skole), zao ceo raspust nisam jeo cisto nekih 15-20 dana, trudio sam se da odrzavam formu.
Za nekih desetak dana krecem ponovo na masu, ici cu do marta, a od marta na dijetu neku.
Smislio sam ishranu i uzeo suplemente, evo kako sam zamislio, ispravite ako gresim
Ujutru na prazan stomak: 5x amino u tabletama, 1x vitamin, 1x mineral
Dorucak: 5 jaja, salata, 50g badema, 1x omega 3
Prvi obrok u skoli: 75g pirinac, 175g belo, 1x omega 3
Drugi obrok u skoli: 75g pirinac, 175g belo, 1x omega 3
Rucak: 100g pirinac, 200g junetine, 1x omega 3
Pre treninga: 15g bcaa, 15g glutamin, 5g kreatin, merica reaktora, 3g akg, 4g ba
U toku treninga: 25ml tecnih amino
Posle treninga: 5x amino u tabletama, 45g whey, 10g bcaa, 5g kreatin, 10g dex, 10g malto, 4g x3m joint, 1x vitamin c, magnezijum, kalcijum
Obrok posle treninga: 100g pirinac, 200g junetine, 1x omega 3
Vecera: 100g pirinac, 200g junetine, 1x omega 3
Pre spavanja: 225g ella sir, 60g badema
Suplementi pre spavanja: 1x vitamin, 1x minerali, 10g glutamin, 2x zma, 2x cink, kalcijum
To je taj plan, naravno umesto pirinca cu ponekad jesti krompir, umesto ovog mesa konjsko ili oslica, umesto badema lesnike ili orase itd...
Picu po 4-5l vode na dan, uz svaki obrok ide salata neka. Trening 5x nedeljno, pa 2 dana odmora. Napisacu detaljan trening kasnije kad smislim sve.
U danima odmora suplementacija izgleda ovako:
Na prazan stomak ujutru: 10g kreatin, 1x vitamini, 1x minerali, 5x amino u tabletama, 1x vitamin c, magnezijum, kalcijum
Pre spavanja: 1x vitamin, 1x mineral, 5x amino u tabletama, 2x zma, 4g x3m joint, 2x cink, kalcijum
Mislim da sam sve napisao, dodacu ako nesto nisam napisao