Evo, opet ja sad smaram sa dugim tekstovima ali ovako tece moj jedan dan, pa ko je voljan da procita
i kaze mi sta da promenim ili ubacim zahvalan sam.
Vec dobranih 5 dana aktivno treniram, imam smanjen unos hrane i ostalo.
Dan mi pocinje tako sto u skoli doruckujem mali sendvic koji narucim i pojedem, ne popijem nista, eventualno
popijem vodu iz cesme ako sam zedan.
Kada dodjem kuci, ostavim stvari, presvucem se u sorc i majicu i pocnem "dnevni trening" koji traje oko 1h.
Trening se sastoji iz trcanja, razgibavanja i vezbi snage.
Sto se tice trcanja, trcim u kuci, imam dosta prostora, probao sam juce i shvatio da mi je to mnogo efikasnije
nego da dzogiram u mestu.
Trcim u dve serije i serije povecam za 2 minuta svakog dana.
Prvo trcim 5 minuta uz neku motivation workout muziku, cisto da mi tempo ne opadne.
Zatim se odmorim 1 min, popijem par casa vode i magnezijum (sumecu tabletu) da ne bi doslo do grcenja misica...
Onda se istegnem, od glave do pete, onako kako nas na fizickom uce.
Posle toga ponovo trcim 5 minuta.
Znaci, danas sam trcao 10 minuta (malo, ali ja ne mogu vise), sutra cu trcati 12 minuta u 2 serije od po 6 minuta, preksutra 14, itd.
Posle trcanja krenem sa vezbama snage.
Pocnem sa cucnjevima, odradim 30 komada i odmorim se 10ak sekundi.
Svakog dana povecavam vezbe snage za 2.
Posle cucnjeva odradim 30 trbusnjaka u 3 serije po 10 komada, zato sto imam upalu trbusnjaka i ne mogu u cugu
zbog toga da radim 30, ali ako nemam upalu odradim 30 + 2 svakog dana.
Posle trbusnjaka radim sklekove, naravno da nisu pravilni ali radim one sklekove gde se spremam za prave.
Radim 30 komada u 3 serije po 10. Kako god to izgledalo lose, to mi je najtezi deo.
Posle svega toga uzmem neke tegove od po 2-3 kile i "dizem ih", ali onako kako se samo jaca biceps, jer
za druge vezbe sa tegicima ne znam, ali cu pogledati na netu. Druga vezba mi je improvizovana
gde drzim obe ruke ispred mene kao kada hocu da radim cucnjeve i drzim tegice u njima oko 30 sekundi.
Nakon toga budem mrtav umoran tako da se istusiram, iako se mozda vama cini smesno, meni nije.
Onda najcesce odem ovde da vas smaram i posle toga odem da rucam nesto sto ima, uzimam duplo manje porcije
nego inace sto bih uzimao. Onda radim sta sve imam da radim za skolu, igram lol, zajebavam se po netu itd.
Za veceru pojedem 1-2 parceta hleba (u razmaku oba od po pola sata, jer uvek sacekam 15ak minuta nakon sto
pojedem da vidim jesam li jos gladan), najcesce sa ajvarom ili tako necim sto nije nezdravo.
Moj problem je da imam osecaj da jedem poprilicno malo tokom dana, budem ja gladan ali se jako
brzo zasitim, ranije ne bih ni pomislio da mogu da uzmem mali sendvic i ostanem sit, ali danas, pojedem taj sendvic
oko 9 i nisam gladan sve do 17h... Kontam da bi to moglo da mi bude nezdravo, ali posto nisam gladan ne bih da
se teram da jedem...
U svakom slucaju, ne znam da li mi je zdrav ovakav nacin zivota, vi procenite, ako ste procitali sve, svaka cast.