Novembar 01, 2024, 11:17:46 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Myfitnesspal točne i ne točne vrijednosti  (Pročitano 4240 puta)

Van mreže alfadripac

• Flyweight Member
  • **
Myfitnesspal točne i ne točne vrijednosti
« poslato: Oktobar 01, 2014, 11:13:11 posle podne »
sad ja ovako malo njuškam po njemu i naiđem da piletina na 100g ima 6g masti dok na drugim stranicama piše od 2-3 pa me zanima vaše mišljenje

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • Super-heavyweight Member
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
Odg: Myfitnesspal točne i ne točne vrijednosti
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 01, 2014, 11:14:53 posle podne »
2-3g.

Van mreže S T E F A N

• Middleweight Member
  • MMA and GYM
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 01, 2014, 11:21:19 posle podne »
Chicken- meat only raw (100g) - 119kcal fat-3g protein-21g

kucaj meat raw, ovo su podaci sa myfitnesspal-a. Znam posto pratim ishranu na tom sajtu.

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 02, 2014, 12:07:41 pre podne »
moj savet ti je da ne gledas fitnespal direktno nego prvo pogledas na nutritiondata ili bilo kom sajtu slicne namene i onda odaberes odredjenu namirnicu koju ces koristiti u buducnosti ili sam kreiras na osnovu onih vrednosti koje si video na nutritiondata...

myfitnespal ima dosta gresaka jer moze bilo ko da kreira bilo sta i da stavi da bilo ko moze da koristi informaciju...
eXe GYM
Vase Stajica 27, Novi Sad

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi
https://www.facebook.com/exegym

Van mreže S T E F A N

• Middleweight Member
  • MMA and GYM
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 02, 2014, 12:14:50 pre podne »
Meni kada hocu da unesem neku namirnicu u obroku, izadje mi ona lista sta je pre bilo na meniu, i to su uglavnom tacni i stalni podaci koje sam ja proverio i uvek njih dodajem, tako da nema greske, e sad ako neko svaki put trazi namirnicu to je druga prica, onda pri pretrazi izbaci listu celu gde moze da se nadje greska...

Van mreže HooD

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 02, 2014, 11:10:21 posle podne »
moj savet ti je da ne gledas fitnespal direktno nego prvo pogledas na nutritiondata ili bilo kom sajtu slicne namene i onda odaberes odredjenu namirnicu koju ces koristiti u buducnosti ili sam kreiras na osnovu onih vrednosti koje si video na nutritiondata...

myfitnespal ima dosta gresaka jer moze bilo ko da kreira bilo sta i da stavi da bilo ko moze da koristi informaciju...
Nema gresaka na FitnessPal-u ukoliko se tacno ukuca ono sto trazis... Ako je napisao piletina, zasto bi FP to gledao kao pilece belo, itd.... Jako dobra aplikacija. Znaci ima bukvalno sve sve na njemu.
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time." - Thomas A. Edison

Van mreže alfadripac

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 03, 2014, 10:52:45 pre podne »
ima greška npr jedem sir sa 0.1% masti on meni zaokruži na 1 isto i sa mesom jbg ne mogu tako pratit macrose...

Van mreže S T E F A N

• Middleweight Member
  • MMA and GYM
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 03, 2014, 11:06:28 pre podne »
ali ti tamo kad uneses belo meso, kucas lepo chicken meat only raw, i on ti izbaci listu na kojoj nadjes onaj podatak koji je tacan i onda se drzis tog podatka svaki put kada unosis belo meso, tako i za sir, imas ella sir gde su makrosi isti kao i na kutiji elle, nema razlike.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 03, 2014, 11:22:11 pre podne »
ali ti tamo kad uneses belo meso, kucas lepo chicken meat only raw, i on ti izbaci listu na kojoj nadjes onaj podatak koji je tacan i onda se drzis tog podatka svaki put kada unosis belo meso, tako i za sir, imas ella sir gde su makrosi isti kao i na kutiji elle, nema razlike.

druze
koja je svrha zamaranja sa tako irelevatnim stvarima kao sto je ta glupost?
u cemu je fora?
fitanje makrosa? ako je to-onda rauzmem ludilo koje prati tu pricu
ali zaista ne razumem pricu oko toliko gubljenja vremena,a na toliko proste stvari...

samo pitam,da ne shvatis pogresno

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 03, 2014, 12:46:09 posle podne »
Slažem se sa Peđom u ovom što se tiče apliakcije. Umesto da koristiš svoje pamćenje i učiš pa da ti stalno bude sam uključen kalkulatorčić u glavi, ti koristiš lenjo aplikaciju da sve pamti i onda će uvek da ti bude bauk, itd.

Lično mi je trebalo vremena da pohvatam sve, ali onda dođe trenutak kad se samo setiš šta si pojeo i znaš gde si i šta si. A još ako na papir staviš kako ćeš i šta da jedeš, unapred odrediš sve, što bi neka aplikacija mislila za tebe?

Će pocrcamo bez tehnologije, jebati.
suck it up, buttercup

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 03, 2014, 12:57:57 posle podne »
Slažem se sa Peđom u ovom što se tiče apliakcije. Umesto da koristiš svoje pamćenje i učiš pa da ti stalno bude sam uključen kalkulatorčić u glavi, ti koristiš lenjo aplikaciju da sve pamti i onda će uvek da ti bude bauk, itd.

Lično mi je trebalo vremena da pohvatam sve, ali onda dođe trenutak kad se samo setiš šta si pojeo i znaš gde si i šta si. A još ako na papir staviš kako ćeš i šta da jedeš, unapred odrediš sve, što bi neka aplikacija mislila za tebe?

Će pocrcamo bez tehnologije, jebati.

ma ne,nego ono

imam 100 kg
visok sam 170
imam 42 (sutra 43 hahahha)
fizika aktivnos -veoma aktivan
MOJ : BMR je xxxx
MOJ TDEE je xxx
I TO JE POCETNA FUCKING stanica na osovu koje sam nesto izracunao pre 5 godina i sta?
nesto se menjalo u prethidnih 5 do u vezi ovoga?
Pa onda
1 kg piletine = 210-220 gr B-STA SE OVDE PROMENILO U ZADNJIH 234 god?
1 kg pirinca = 800 gr Uh-sta se ovde promenilo u zadnjih 1 mil god?
itd itd itd

sta je to ptorebno toliko da se racuna?
a,zelis da ubacis nesto-pa ubaci-ALI NE RACUNAJ jer si usrao motku garnatovano i onda ti je lakse u glavi da i neznas
a ako ces da FITAS MAKROSE..e onda jbg..to je vec slucaj za neke druge osobe,koje su mnogo kompetentine od mene po pitanju ljudskog mozga,psihe itd..jedem kaj mi stara skuha,samo manje..ma jbg

Van mreže S T E F A N

• Middleweight Member
  • MMA and GYM
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 03, 2014, 04:12:57 posle podne »

druze
koja je svrha zamaranja sa tako irelevatnim stvarima kao sto je ta glupost?
u cemu je fora?
fitanje makrosa? ako je to-onda rauzmem ludilo koje prati tu pricu
ali zaista ne razumem pricu oko toliko gubljenja vremena,a na toliko proste stvari...

samo pitam,da ne shvatis pogresno
Ja sam veliki protivnik fitanja makrosa.. Ovde sam samo odgovorio decku na pitanje, ja licno koristim myfitnesspal da vidim okvirno koliko sam cega uneo, lakse mi je da tako pratim ishranu kada imam negde zapisano kako sam kada jeo, cisto radi sebe. :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 06, 2014, 06:16:06 pre podne »
Citat
Ovde sam samo odgovorio decku na pitanje, ja licno koristim myfitnesspal da vidim okvirno koliko sam cega uneo, lakse mi je da tako pratim ishranu kada imam negde zapisano kako sam kada jeo, cisto radi sebe. :)

slazem se ja sa tim
ali
ne unosis SVAKI DAN NESTO drugo pa da moras da rcunas
o tome je rec
jer mi ne zivimo u drzavi gde je isbor namrinica neznam koliki pa da si mozes prustiti neznam kakve akrobacije
pravila se znaju-tu su da se postuju
i to je to

Van mreže S T E F A N

• Middleweight Member
  • MMA and GYM
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 06, 2014, 09:42:41 pre podne »
Citat
Ovde sam samo odgovorio decku na pitanje, ja licno koristim myfitnesspal da vidim okvirno koliko sam cega uneo, lakse mi je da tako pratim ishranu kada imam negde zapisano kako sam kada jeo, cisto radi sebe. :)

slazem se ja sa tim
ali
ne unosis SVAKI DAN NESTO drugo pa da moras da rcunas
o tome je rec
jer mi ne zivimo u drzavi gde je isbor namrinica neznam koliki pa da si mozes prustiti neznam kakve akrobacije
pravila se znaju-tu su da se postuju
i to je to
naravno, razumemo se! ;)