Junkove sam skoro skroz izbacio , jos samo ta koka kola , mada pijem po jednu limenku dnevno
ako ti je jedini dzunk koka kola onda to nije strasno,imas kolu zero,a nje mozes koliko ti srce zeli.
Jedino mi smeta stomak tu mi se vidi , ruke i noge su ok .
Valjda znas da nema parcijalnog mrsanja,masti gubis ili ne gubis,nema 'e ocu malo tu ispod pupka,a ovamo sa strane necu,biceps nek ostane isti,butina malo da se smanji'
Onda sam nasao trenera koji mi je objasnio kako i sta , sada radim super serije svkaki trening , "umrem od treninranja" .
pa sad bas svaki trening da radis superserije ne znam zasto bi to radio,mozda malo promjena da ubacis?uredu je sokirati tijelo,misic sa nekim od tih pristupa,ali bas svaki trening,hmm
i glavnu ulogu u ovome sto tebi treba,tj skidanju masti,igra ishrana.
Cilj mi je da izgubim nekih 5 kg
Vjeruj mi kad izgubis tih 5kg,zeljet ces jos 5kg da izgubis
87*2 = 174 ( Znaci 120 - 180 proteina na dan . )
Za uh cu da kombinujem , 200 , 150 ,100 ,50 , 100 , 150 , 200 .
Znaci nema od 120 - 180gr ,nego drzis konstantno na 180gr
sto se rotacije tice..pa ne znam da li si vec poceo da je primenjujes,tj koliko je primenjujes,ali ako si se 'skinuo' sa dzank hrane barem nedelju,dvije..mogao bi malo da promijenis te rotacije.Nesto tipa:
200,100,150,50,120,80,50
Pa poslije nekog vremena ubacis jednu nulu,pa kardio,pa pojacas kardio,pa drugu nulu itd.Ali to tamo kasnije,kad zabodes sa skidanjem.
Obrok 1 . (Skola) 100g ovsenih sa cokoladnim mlekom + 150g belog mesa .
Obrok 2. Voce ( Jabuka , kruska ... )
Obrok 3. Belo meso 200g + jogurt + lepinja .
Trening . Nakon treniga mericu wheya .
Obrok 4. Merica wheya + cokoladno mleko ili mericu uzmem sa mlekom.
Ovaaaj,blago receno uzas
jesi li ti uopste citao bilo sta???
Obrok 1.(Ovaj obrok zavrsis kuci,prije nego podjes u skolu.) 4cijela jaja + 3 bjelanca
Obrok 2. UH (te ovsene(bez COKOLADNOG mlijeka,ako baaas moras onda uzmi ono sa 0.5%mm) sto si spomenuo,oko gramaze se sam pozabavi,a to zavisi od dana,tj koliko za taj dan treba da uneses hidrata,) + 150gr bijelog + 30gr badema
Obrok 3. Bijelo 200gr + UH(riza,krompir.gramaza opet zavisi od toga koji je dan)
Trening - PWM - Mjerica wheya + 20gr dexa
Obrok 4. Bijelo 200gr + UH(sad zavisi da li je npr dan sa 50gr hidrata,jer 50gr hidrata ne mozes podijeliti na 3obroka) + salata(maslinovo obavezno,nemas nigdje masti u ovome sto si ti napisao)
Obrok 5. Junetina 200gr ili ella sir,kako ko voli + salata
To bi ti bilo to,onako na brzinu,nisam detaljno racunao gramazu prot,masti..ali onako na brzinu mislim da je priblizno.
E sad..ako sam ja mogao ovoliko pisati,a ti postavis neko pitanje tipa 'a zasto ne moze jabuka kao drugi obrok?' zveeek ce te nac