Nijednu nuspojavu ne bi trebalo ignorisati, čak ni te na prvi pogled estetske. Jer, mogu bubuljice da ti ne smetaju, može ćelavost da ti ne smeta, ali ako je visok DHT doveo do svega toga, verovatno ćeš imati problema i sa prostatom a to je jako loše. Trebalo bi dosta vremena da provedeš čitajući o tome, kako sprečiti i šta izbegavati. Uz jake androgene, nema tog šampona koji će ti sačuvati kosu, pitanje je čak i da li će neki 5AR inhibitor to zaustaviti, a derivate DHT-a pogotovo zaobilazi u širokom krugu.
Ja od januara, kad sam završio kuru, koristim 5% minoxidil i iskreno, neku razliku ne primećujem. Anadrol, koji sam ubacio u toj poslednjoj kuri, je očigledno bio okidač, a on je bukvalno DHT u tabletama. Do tad nisam primetio da mi ijedna dlaka fali, a onda maltene odjednom. Ćelavost i još nekako, možeš da briješ glavu, ali od onih akni nema ništa estetski gore po meni.
Mi, kojima su zapale loše karte, očigledno moramo da biramo između jednog ili drugog, jbg. Ja sam još uvek u dilemi da li ima smisla više kretati ponovo.