evo da podelim sa vama sta mi se desilo, resio sam da uzmem neki steroid, i odlucih se za test depo, posto ga nema u apoteci vec dugo, jako mi je bilo sumnjivo kako imaju neki dileri i to cak na veliko da ti prodaju, kontaktirao sam jednog bodibildera koji je radi kao trener i poznat je u svetu bodibildinga,i mislio da nema sanse da bi mi taj dao nesto sto ne valja, lepo sam ga pitao jel to nije fejk,on je rekao druze dileri su napravili zalihe ...bla bla bla... i ja porucim 2 kutije (10 ampula), i odem licno da preuzmem ,medjutim on je dao nekoj zeni da mi to proda, i ona ga jos hvali kako on ne bi nikog zajebao bavi se tim 20 godina... kad sam dosao kuci ukucao sam u google testosteron depo 09455, i samo sto me nije strefio slog kad sam video da bih uneo u sebe ko zna sta,odmah sam uzeo telefon i zovem ga, i javlja se on prepoznao sam mu glas, i kaze nije on tu posalji u poruci sta ti treba , i ja mu sve kazem kako me je zajebao, kako ga nije sramota da prodaje ko zna sta zarad par stotina dinara za ovu vodu i da mi vrati pare, i vidis stize poruka posle, da se ne objasnjavamo dalje vraticu ti pare, donesi sutra. i opet sutra ona zena, nije smela da me pogleda u oci, samo mi je dala pare i otisla. Tako da pazite sta kupujete, mislis ono kao ovaj je dobar sigurno te nece zajebati, a ono.... Od sad vise ni suplementaciju ne kupujem od dilera, strasno.