Imam jedno pitanje, potpuni sam laik sto se ovih tema tice, tako da molim da se naoruza strpljenjem, ko god da resi da mi odgovori.. naime, primetio sam da poslednje dve godine osecam stalni nekakav osecaj umora.. bezvoljnost, neku malaksalost.. mislio sam da je to obicna depresija zbog zivota u ovoj jadnoj zemlji.. al tako odlucim iz cista mira da izvadim nivo testosterona u krvi, i rezultat mi je bednih 4 a ref vrednost je 29
nabavio sam 9 ampula testosterona (devojka mi radi u apoteci pa ih je uzela za mene) ali nisam spreman da se bodem.. pa sam dao 5 ampula da mi naprave testosteronsku kremu kojom se sad mazem.
Ima li neko iskustva sa ovim vidom unosenja? I bilo kakvu ideju kako se to dozira uopste? Ja sve ovo radim na svoju ruku, jer me je sramota uopste o tome da pricam sa nekim, pa bi radije sam da probam nesto da iskombinujem, al ne bih zeleo bas da upropastim zdravlje nacisto.
Eto tako, hvala unapred.. svaki savet je dobrodosao.
da neznam da si mi zemljak,pomislio bih da smo imali opasnu prepisku na mail,pre nekih dva meseca ali to nisi bio ti (sada sam ukapirao) ali ono sto NE MOGU da ukapiram i sto prima zabrinjavajuce razmere je ovako nesto tj ovakve konstatiacije.
Licno sam mislio,da je taj momak/covek izlovan slucaj,ali posle sam cuo jos nekoliko slicnih budalstina.
Covek mi je pisao da mu se supruga porodila i da ima jako veliki stres d deteta,posao itd ,te da je u konstulaciji sa nekim ponzavaocima prilika odlucio da uzima 1 amp tesosterona nedljeno ,radi poboljsanja opsteg raspolozenje.
U prvih mah sam mislio da me zajeabava (soory na izrazavanju),ali kada sam shvatio da je to poprimilo jako velike i ozbiljne razmere,ulozio sam jako mnogo energije (cak i na moru sam mu sa tel kuckao objasnjenja iz kog razloga to da ne radi bla bla bla bla), ali od tada i od mog zadnjeg maila u kojemu sam mu objasnio do tancina kako funkconise endokrini sistem tj kako reaguje na unos sintetskog oblika bilo kojeg leka,a pogtovo kod nas muskaraca leka testosteron-NIJE SE VISE JAVLJAO
jer ocilgedno nije pasalo to sto sam napisao.
stari narod bi rekao
nema gluvljeg od onog koji ne zeli da cuju
pamet u glavu ljudima i nemoj to da radis
ali bi mene veoma zanimalo da znam od KUDA ta pomama i od kuda te ideje?
to je moralo od nekuda da izadje,kao i mnogo toga loseg sto je izaslo po razno raznim teretanama..