Pozdrav ljudi
Da se javim nekih mesec dana posle uzimanja supsa, promene ishrane...
Iskreno, zadovoljan sam napretkom. Težina mi je trenutno malo preko 87kg, međutim, mnogo više verujem ogledalu nego vagi, a po ogledalu zadovoljan sam kako izgleda nakon mesec dana. Pojačao sam još malo ishranu (doručak je 4 jajeta, 3 belanca + 170g ovsenih), umesto 300g pirinča dnevno, negde je oko 330g, meso dnevno oko 550g, blend 45g all in one + 15g cassein. Ono što mi se ne sviđa što me redovno mrzi salatu da spremam, pa je jedem svaki drugi dan. To definitivno moram promeniti. Isto tako, mislim da mi nedostaje u ovom blendu i malo uh, ako imate neku ideju za uh (a da to bude nešto što se lako spremi / ne puno skupo kupi, a nisu u pitanju ovsene ili pirinač), pišite.
Što se tiče vežbanja, definitivno mi najviše leži grudi + prednje, ledja + zadnje, pauza, ruke, noge, pauza, pauza. Za težine, to sam tek zadovoljan kako ide, s obzirom da sam išao nekih godinu i po dana u teretanu, onda sam imao pauzu od godinu dana, onda mesec - dva onako relaksirajuće pre ovih mesec, i trenutno sam sa kilažama bolji nego ikada (a može i ko brat Mile, jači nego ikad)
E sada, glupo bi bilo da sam sve ovo ispisao, a da nemam neko konkretno pitanje. Razmišljao sam da mojoj kolekciji supsa dodam i ZMA. S obzirom da skoro svaki dan imam osećaj da sam neispavan, radnim danima spavam max 6 sati (pokušam vikendom to da nadoknadim, ali naravno, to u praksi nije moguće), tako da čitajući malo forum zapazih ovaj ZMA. Razmišljao sam se o ovom
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30179 . Ono što me interesuje je s obzirom da uzimam već 2 tablete super multija dnevno, da li ću sa ovim dobiti puno cinka / magnezijuma (ne postoji glupo pitanje, ali ovo može biti takvo
). Odnosno, da li mi može ZMA više štetiti nego koristiti. Isto tako, nije problem da ga uzimam pre Casseina (koliko sam video jedna tabletica ZMA ide pola sata pre spavanja, Cassein cepam pre samog spavanja)?
Hvala svima na odgovoru, pozdrav, i dobar trening svima.