Da upisem ovde, i jeste smesno. Posao sam na kontrolu kod specijaliste, i dok sam cekao na klupi, kraj mene sedi neki lik, mozda 50ak godina, ali onako u momackom stilu, ne bih rekao da je porodican covek. I zapricasmo se, a ja cim vidim da neko prica gluposti distanciram se dajuci mu kratke odgovore i ne gledajuci u njega dok pricam. Sad, nisam ja neki napredni vezbac, ali mi se vidi na oko da treniram, dosta sam krupan covek i ima me tamo gde treba. Tako da on odmah zakljuci da ja treniram, i poce da prica kako i on trenira. A inace nosi sleveless majicu, iako nema sta pokazati ni na ramenima i rukama, sem blago naglasen obim, bez oblika i ikakvog kvaliteta. E, zbog ovoga sve ovo pisem, posle par recenica o treningu, kaze mi "Uzmi ti brate plavo srce, a u apoteci imas jeftin test, to dvoje ce napraviti cudo od tebe." Znaci, covek nema pojma ni o cemu, a predlaze tako krupne stvari. Naravno, tu je prekinuta sva konverzacija sa moje strane, nikad se ne raspravljam s budalama, laganoih iskuliram, a oni svi imaju manijakalan ego, pa im ta distanca ne godi, pa mi se zbog toga i skinu s qrza. Zalosno je sto ces u svemu sto ima veze sa treningom uvek sretati vise takvih budala, nego edukovanih ljudi.