E pa ovako , tacno pre mesec i kusur dana mi je pukao film da smrsam. Narucio sam Herba life i krenuo da pijem , za taj period uz kardio trening koji je trajao pola sata i plus neki sklekovi i tako to, neke sitne vezbice smrsao sam 13 kg ... Idemo dalje , nisam jos zadovoljan ... Jako sam zadovoljan sto se tice ovog proizvoda i dosta mi je pomogao... Naravno bice komentara tipa : Ma to sjebe zeludac, ma to fazon kad prestanes da pijes ugojis se duplo itd itd ... Nisam ni ja majmun , raspitao sam se odlicno tako da znam sta pijem ,LJUDI MOJI , SVAKO KO IMA VISKA KILOGRAMA ,SVAKO KO ZELI DA SMRSA , A DA NE BUDE NIKAD GLADAN STO JE NAJBITNIJE , SLOBODNO NEKA MI SE JAVI DA GA POSAVETUJEM. Ja sam zadnji put imao ovu kilazu u 8 razredu jebo mater , znaci kada sam se izmerio juce bio sam u soku .. Sve sto ja znam , sve sto sam naucio od strane strucnjaka prenecu ljudima koji zele i imaju volju da smrsaju .. I ovo sam rekao svim debelim ljudima od srca , jer sam do juce bio deo njih
Ovo je posle mesec dana zdrave ishrane i malog treninga , bice slika za mesec dana opet . Cisto da se ljudi uvere da je ovaj proizvod jako dobar i da ima efekta i da je zdravo/