nuklernakokica da ti ja nesto kazem posto smo isto godiste . e ovako sva zdrava hrana koja se koristi u bb mnogo je jeftinija od nezdrave hrane hamburgeri,pizze,coca-cola itd recimo evo ti primjer jedan hamburger kosta 150dinara ili 1,5 eura a za te pare mozes da kupis 2 kila pirinca ili 3-4 kg krompira pa sve fino iskombinujes sa malo jaja mesa . Moji roditelji svaki mjesec mene vode sa njima u trgovinu da mi kupe sve sto mi treba od hrane a samo mi otac radi, majka mi stalno posebno sprema hranu samo zato sto ja ne pijem i ne pusim kao ostali moji vrsnjaci ,sto postuju to sto ja treniram i uporan sam . Ubijedio sam ih da suplementi nisu otrov i za to mi daju pare . Ja imam soj stek para da dopunim sta mi treba za ishranu . Nemam potrebu da jedem nezdravu hranu jednostavno uzivam u ovoj bb hrani. Malo sam skrenuo sam teme ali sam ti namjerno sve napisao da bih te razuvjerio jer smo vrsnjaci pa zato . Ja sam prosle godine poceo u teretanu sa 50kg sada posle 10 mjeseci imam 62kg uz redovnu zdravu ishranu i dobar trening i naravno sto je najbitnije motivacija koju imam. Pozz