Pa sigurno su u nekim drugim drzavama statusi BB takmicara na mnogo boljem nivou...Ivan Strugar je dugo bio amaterski takmicar u KB i za taj period zakucio stan od drzave pa presao u profi borce, znaci i ovi BB vjerovatno sagledavaju stvar iz svog ugla, stipendije, pomoci drzave, vjerovatno su cijenjeni, a sa druge strane im je neizvjesna buducnost jednog profesionalca...
A Emro, sta ce crno celjade, ode do N.Y. vjerovatno mu neko plati put, turisticki...
Razumijem zasto je IFBB dao kartu, racunali su vjerovatno da ce popularizovati BB u Crnoj Gori ako ima neko ko se takmicim odavde... ali onda je sigurno mnogo bolji izbor bio Erakovic, nego mislim da je on ucestvovao na nekim ne IFBB takmicenjima pa su ga vjerovatno zbog toga preskocili...
Evo u teretani gdje vjezbam ima jos jedan momak, jos ga nisam sreo a koji se takmicio Zoran Mugosa, visok 2m, kazu velik skoro kao ja :-) Pa negdje sam ranije sreo Draska Bogdanovica koji je tada bio stvarno veliki, i tako ima u CG boljih od cika Emra...sigurno ima i momaka koje ja ne znam ali avaj....