Vec duzi period imam problema sa lijevim ramenom(oko 4 mjeseca).Ni sam neznam od cega me to boli.Samo sam jedno jutro osjetio bol.(inace sam dan prije toga dosta radio sklekove sa opterecenjima i propadanja).Cesto sam znao raditi dizanje bucicama u stranu . Mislio sam da je to neka upala misica ali sam kasnije vidio da je ozbiljnije.Kada podizem ruku ispred sebe ili u stranu bol se javlja u zadnjem dijelu ramena(u vrhu).Da ne govorim kada radim sklekove.Sad me rame samo boli ujutro i ponekad kad trznem rukom.Cim bi poceo vjezbati stanje bi se jos vise pogorsalo tj. bol bi se vratila na staro.Nikako da zacijeli do kraja.Mazao sam razne gelove,led,konjska mast ali nista
Ne treniram vec 4 mjeseca i opao sam 7 kila....Zavrsio sam sa fizikalnim ali sve je isto-mozda malo bolje al i dalje osjetim malo bol ujutro ili nekad tokom dana ako trznem slucajno malo rukom(vrlo mala bol).Ako pocnem trenirati bol bi se vratila kao na pocetku.
Nemam vise volje za ista.Sve sto sam radio je djabe bilo.....Neznam vise kome da se obratim.....
Evo jutros se vagao 69 kila,tj. mrsaviiji sam nego kad sam pocinjao sa ovim sportom sa 70-ke(a dok sam bio u formi imao sam 76 kila)....Ko god da me vidi pita me sto si to opao(smrsao),sto si prrestao trenirati itd.Dosadilo mi se svakom vise i pravdati,pa samo kazem ma presto...
Neki prijedlog od vas plss.......