Ovako ljudi. Prije svega da vas sve pozdravim. Nadam se da nije frka sto otvaram temu, novi sam pa ne znam bas da li mogu da upadam u tudje teme (vidim da ima slicnih) ali bi mi pomoglo par savjeta. Imam 24 god, visok sam 193cm, a tezak svega 74kg. Trenirao sam jedno vrijeme u teretani i vrtio sam se na oko 80kg, medjutim, nakon pauze od par mjeseci sam spao na tih 74kg i sad hocu opet da pocnem al imam problem sa planom ishrane. Inace sam veoma loseg apetita. U zadnjih par dana pratio sam malo ove teme na forumu i vidio sam gdje su mi greske, veoma slab unos ugljenih hidrata, i totalno nerasporedjena ishrana. Zamolio bih svakoga ko moze da mi pomogne da sastavim neki plan za par dana koji bi mogao da rotiram, da budu ukljucene namirnice vece kolicine kalorija, kako bi poceo da dobijam na masi... Pretezno treniram 4 puta sedmicno, prsa-biceps, ledja-triceps, ramena-stomak, i noge-stomak, s tim sto nisam vodio racuna striktno koji dan radim sta, nego sam dane odmora pomjerao po potrebama... Nadam se da nisam zapetljao s pitanjem, i unaprijed se zahvaljujem na pomoci...