Mico svaka ti ka u Njegoša! A što se tiče teme, po meni, naravno da može ali mnogo sporije. Ja koliko kontam ti imaš da skineš 5kg maksimum. Pazi kad imaš manje da skidaš tu u ishrani već odlučuju finese. Ne možeš prosto saseći ishranu i super. U stvari možeš ali idu i mišići. Al pazi nije to sad ekzaktna nauka i to je tako te je tako. Npr. ako do sad nisi nikad vodio računa o nekom posebnom režimu ishrane naravno da će ti ići mnogo brže. Drugo uvek možeš posegnuti ka nekim rigoroznijim dijetama (low carb, low carb rotacije, keto...) ali mislim da sad možeš i bez toga. Kombinacija redukcije ishrane, kardio trng, rada u teretani i nekog suplementa(tipa termogen) bi za ovako blaga doterivanja forme dala brz i kvalitetan rezultat. Naravno da i ostali supsi bi dosta pomogli u smislu kvalitetnijeg mršavljenja/čuvanja mišića.
Ako se ne varam ti beše treniraš MMA što je jedan veliki,gadan,zaheban, bolan kardio. Moj ti je savet pre trng. uzmi neki kater, sredi ishranu i još neki supr ako možeš i to će ti bito ok!