E ovako ljudi. Imam 25 god, visina 183cm, tezina 81kg ( ujutru merena na prazan stomak).
Ishrana - izbacio sam junk food i ostalo, ne praktikujem cak ni onaj jedan dan u nedelji gde dozvoljavam sebi da pojedem nesto slatko itd jer mi je onda jos teze a ne lakse
.
Jedan dan recimo ( na svaka 3 sata jedem manje vise) :
1. ovsene pahuljice oko 200gr sa mlekom, saka lesnika i badema/ ili 2-3 sendvica sa pecenicom sa malo dijet margarina ili maslaca
2. sejk ( 1 banana, mozda oko 50-100gr sumskog voca, 100gr ella sira, saka ovsenih i cimet)
3. 150-200gr piletine,200 gr pirinca integralnog/frikomov mix povrca itd)
4. isto to samo mozda umesto pirinca/krompira ubacim zelenu salatu ili neku slatu.
5. trudim se da izbacim UH pred spavanje, obicno piletina sa sargarepom i sat vremena pred spavanje ella sir oko 200 gr.
Vezbanje 3x nedeljno minimum.
Pitanja:
Jel mi je ok ishrana za masu ?
Sta jos mogu umesto piletine ? Smucila mi se vise ..
Jel istina da salatu ne racunam u UH tj ne racunam gramazu? Tj pored salate opusteno jedem i planirani unos UH u vidu pirinca itd...
Ne preferiram hemiju ( proteine u ostalu ekipu, zato sto sto bi placao nesto vestacki ako mogu prirodnim putem) cisto ako se pitate gde je tu whey ili sta vec.
No homo za slike, mozda su tako ispale ali ja ne znam kako drugacije da se slikam ceo da pokazem misice
Srry za mess pozadi