Da, to ću kupiti.
Ne trebaju bučice (za te vežbe koriste ploče, zato idu sa rukohvatima)a ni klupa, steper. Samo šipka i ploče od 5 i 10 (oni original koriste i lakse, posto su u Ibs, a ja uzimam u kg). I kad savladam te težine, dokupiću ploče, prosto
što se vežbi tiče, ne radim ja baš neki aerobik, i do sad sam imala čučnjeve, iskorake, na hiljade, sa bučicama, naučila sam pravilno izvođenje. Između ostalog svi ti diskovi sa vežbama su urađeni za kućnu upotrebu, i oni non stop govore o pravilnom polažaju, na šta obrattiti pažnju itd. Ti očito nisi nikad radila ovako kući sa diskova
Nego, da te podsetim gde živim
msm da trenutno ima moždaa 3 'teretane', od toga jedna da vredi nešto, tamo sam bila pre par godina, o kakvom nadzoru pričamo??? Tamo je bio neki balavac koji se zajebavao sa drugarima, i pazio da neko ne polomi neku spravu, jedva mi je odgovorio koja sprava je za šta. Bila sam, strašno besna!!! Da ne spominjem momenat kada vide nekog mojih godina tamo. I odustala posle nekoliko dana. U ovim drugim , su neke devojke , koje su tu da budu mamci. O vežbama ne znaju ni 10% koliko ja samouka znam, veruj mi. I ako jednog dana rešim da opet idem i da mi neko nešto kaže, biće samo ODBI!!
tako stoje stvari, u ovoj vukojebini... ne mož ni da zamislite.