i i ja on smo isto godiste, pa mi je mnogo cudno da vidim vrsnjaka da pita da se bocka, ja jos nisam ni kreatin probao a kamo li da pomislim na aas.Nego bolje da uzme neki suplement nego bocke evo npr Amino whey ili Mass fusion
a hoce zato sto je neinformisan i lenj,nije sigurno toliko glup... da neko izdvoji vremena da mu obljasni,lako bi on promenio misljenje.
hoce sve precicom i linijom manjeg otpora,prirodno....
neko mu ubaci rovca u glavu,cuje par polupanih pricica,slusa samo dobre strane medalje,zazmuri na jedno oko,bude lenj da uopste razmislja o zdravlju ili bilo cemu...de ce mlad decko da razmislja da je moguce da on osteti svoje zdravlje..dokle god si zdrav,ne cenis...jbg narocito u tim godinama,pre ce se razmisljadi donjom nego gornjom glavom..
sinoc sam hteo da mu linkujem par tema,ali sam shvatio da ce mi oduzeti dosta vremena pa sam pobegao u krevet...nije bas pregledan forum realno,svako ko udje prvi put se pogubi i brzo isgubi volju za rondanjem...
stalno ista pitanja,stalno isto razmisljanje,stalno isti odgovori...moze sablonski da se uradi da se ispisu osnove,linkuju i cao..pa onda rondaj,pitaj,detaljisi,ostavi misljenje,diskutuj do sutra
..ali onda bi mozda onda bio pust forum posto su najaktivnija tema guzice (omiljena i meni
),offtopici,prepucavanja u temama novih clanova i ponizavanja istih(i to od strane do juce jos gorih)..itd.. kada pedja okaci tekst,ostane tema na 1 do 2 posta,cesto i 0 ,a kada sevne glupost nakaci se sto ljudi da se iskenja po nekom.
ima i onoga, "ko ga j*be kada nece da cita i potrudi se neka radi sta hoce,necu mu na tacni servirati"...mada ja sam za to da uvek treba pomoci...